2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش نمیدونم خیلی وقته اندازه نزدم 

وزنش ۲۸کیلو چون هفته پیش مربی فوتبالشون وزنشون کرد یادم موند .منم پسرم ردیف اول میشینه خودش از معاونشون خواسته میگه آخر باشیم بچه ها نمیذارن درس بفهمم.

سلام عزیزم خوبی؟

گلم من به تایپیک از شما دیدم که برای جای جوشتون ژل تزریق کردین.

خواستم بپرسم فایده داشت براتون؟راضی بودید؟؟؟؟من زیاد ندارم 

خیلی  کم هستن ولی همونم خیلی رو اعصاب من هستن 

هر راهی رو هم امتحان کردم انواع لیزر ها 

میکرون لینک سابسیژن ولی راضی نبودم 

بنظر شما ژل تزریق کنم؟

میشه تجربه اتون رو بگید ؟ممنون میشم ازت

عزیزم این سوال هم جواب بده لطفا  من نمیخام صورتم تپل شه فقط میخام جای جوش ها ژل بزنه دکتر &nbs ...

سلام عزیزم اره میشه.منم فقط جای جوش تزریق کردم.اگ جای جوشات خیلی عمیق نیست روشهای زیادی هست برا بهتر شدن جاش.ببین دکتر چ روشی بهت پیشنهاد میده چون میخای هزینه کنی.ژل هم ماندگاریش کمه ها مال من نهایت یک سال وخورده بود گمونم

سلام عزیزم اره میشه.منم فقط جای جوش تزریق کردم.اگ جای جوشات خیلی عمیق نیست روشهای زیادی هست برا بهتر ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی 

ولی از ژل تو همون یک سالن نیم راضی بودین درستته؟جای جوشاتون از بین برد؟

خواهش عزیزم من جای جوشام خیلی گود بود اره خیلی بهتر شد

سلام 

جای جوشاتون الان چطوره

ژل رو باید دوباره تمدید میکردین

کلا ۳ بار رو اگ تمدید کنید پوست خودش کلاژن سازی میکنه و بهتر میشن

دکتر نگفتن اینو بهتون؟

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت