2777
2789
عنوان

شوهرم جلو بابام گفت

324 بازدید | 9 پست

ی نی نی تو کوچمون بود بچه هام ذوق کردن دیدنش بعد شوهرم جلو بابام ب پسرم گفت میخوای نی نی بیاریم

هنگ کردم

پسرم گفت ن دستت درد نکنه ما دوتا بسیم

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط جواب پسرت😂😂😂خیلی قشنگ و تمیز جواب باباشو داد.

اخه اینا دیگه واقعا دلشون بچه نمیخواد دوتا باهم اوردم بزدگ شدنشون باهم بود 

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فقط جواب پسرت😂😂😂خیلی قشنگ و تمیز جواب باباشو داد.

منم یه دوست داشتم بچه دومش رو اورده بود رفتیم دیدنش بهدختر اولش گفتم خاله خیلی خوشحالی مامانت نی نی اورده..با حالت مسخره گفت اره خاله خیلی خوشحالم ارث خور اضافه کرده..اصلا هنگ بودم از جواب بچه ۸ ساله

دیگه هم نیار دوتا بسه و عالیه خداحفظشون کنه‌

❤️❤️❤️اره بابا سخته

منم یه دوست داشتم بچه دومش رو اورده بود رفتیم دیدنش بهدختر اولش گفتم خاله خیلی خوشحالی مامانت نی نی ...

واااییی😐😐

حالا همسایه ما دوتا نوه پسری داره و اصلا با پسرش اینا خوب نیس . یروز اومده بودن خونش برگشته بچه ۶ ۷ ساله گفته مامان بزرگ ازین خونه چند دنگش به ما میرسه😐