الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر اولی همینجور زیر شکمم تیر میکشید رفتم دکتر بستری شدم و آزمایش و اینا فهمیدم عفونت ادراریه
دارو داد خوردم خوب شدم دیگه
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
چقد بی فکر ، واقعا بعضی از خانواده شوهرا معلوم نیست چی فکر میکنن با خودشون فکر میکنن خونه پسرشونه هر وقت دلشون خواست بیان و بمونن عروس وظیفشه در خدمتمون باشه ، اونم زن باردار که احتیاج به استراحت بیشتری داره
منم عفونت دارم ماما بهم قرص و پماد داد قرصا حالمو خراب میکرد پنج دقیقه بعدش پس میاوردم نخوردمشون فقط ...
ای واایی چه بد
قرص چی بهت داد
من سفیکسیم ۴۰۰ دکتر بهم داد خوردم و دیگه خوب خوب شدم
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
چقد بی فکر ، واقعا بعضی از خانواده شوهرا معلوم نیست چی فکر میکنن با خودشون فکر میکنن خونه پسرشونه هر ...
دقیقا حالا میگفتم دلم درد میکنه مادرشوهرم میگفت حتما سرما خوردی گفتم نه باو سرپا موندنی اینطور میشم دکتر استراحت داده باز به خودش نمیگرفت جای دیگه رو نگاه میکرد😂 خلاصه که رفتن راحت شدم دل درد و کمر درد بدی گرفته بودم
در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟