2777
2789
عنوان

تیر کشیدن زیر شکم در بارداری

3412 بازدید | 14 پست

سلام هفته سیزده هستم اخر ماه سوم زیر دلم خیلی تیر میکشه اینجوریم نیست که دیر به دیر باشه مثلا الان که تیر میکشه باز دو دقیقه بعد هم همینجوری میشه

این چیزا طبیعیه؟شما هم تجربه شو داشتین؟

خیلی استرسشو دارم

تقریبا با من‌یکی‌هستی 

آره واس منم گاهی وقتا تیر میکشه مخصوصا وقتی سرپا میمونم

مادرشوهرم و برادرای شوهرم اومدن پنج روز موندن یعنی مردم از درد تو اون چندروز 

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت نداری ؟

من سر اولی همینجور زیر شکمم تیر میکشید رفتم دکتر بستری شدم و آزمایش و اینا فهمیدم عفونت ادراریه 

دارو داد خوردم خوب شدم دیگه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اگه زیاده حتمابروپیش دکترت  ولی اگه زیادنیست خیلی نگران کننده نیست

سابقه ی دوتا سقط دارم

هر هفته امپول میزدم ولی ی هفته رو نزدم تمومشون کردم

دهانه رحمم ۳۴ 

خیلی نگرانم

سه ساعت فاصله داره شهرامون  اصلا درک هم نداشتن

چقد بی فکر ، واقعا بعضی از خانواده شوهرا معلوم نیست چی فکر میکنن با خودشون فکر میکنن خونه پسرشونه هر وقت دلشون خواست بیان و بمونن عروس وظیفشه در خدمتمون باشه ، اونم زن باردار که احتیاج به استراحت بیشتری داره 

عفونت نداری ؟ من سر اولی همینجور زیر شکمم تیر میکشید رفتم دکتر بستری شدم و آزمایش و اینا فهمیدم عفو ...

منم عفونت دارم ماما بهم قرص و پماد داد قرصا حالمو خراب میکرد پنج دقیقه بعدش پس میاوردم نخوردمشون فقط پماد رو استفاده کردم

شایدم هنوز عفونتم رفع نشده

منم عفونت دارم ماما بهم قرص و پماد داد قرصا حالمو خراب میکرد پنج دقیقه بعدش پس میاوردم نخوردمشون فقط ...

ای واایی چه بد 

قرص چی بهت داد 

من سفیکسیم ۴۰۰ دکتر بهم داد خوردم و دیگه خوب خوب شدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
چقد بی فکر ، واقعا بعضی از خانواده شوهرا معلوم نیست چی فکر میکنن با خودشون فکر میکنن خونه پسرشونه هر ...

دقیقا حالا میگفتم دلم درد میکنه مادرشوهرم میگفت حتما سرما خوردی گفتم نه باو سرپا موندنی اینطور میشم دکتر استراحت داده باز به خودش نمی‌گرفت جای دیگه رو نگاه میکرد😂 خلاصه که رفتن راحت شدم دل درد و کمر درد بدی گرفته بودم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟