من پریودم تموم شد غسل حیض کردم بعد الان که روز دهم یازدهم بود بخاطر کیستی که ایجاد شده بود لکه خون دیدم الان که پاک شدم غسل استحاضه باید انجام بدم؟
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در حد لک خون استحاضه قلیله هست که غسل نمیخواد فقط برای هر نماز وضوی جدا باید بگیرید. یعنی ۵ نو ...
درحدی بود که ببخشید لباس زیرم کثیف شد فکر کنم غسل بخاد همون استحاضه درسته؟
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
اگر بیشتره برای استحاضه متوسطه هر صبح یه غسل داره. امیدوارم درست گفته باشم نیتش بله غسل استحاضه است ...
ممنون