2777
2789
عنوان

مادر همسر

106 بازدید | 10 پست

یه نادانی کردیم از این خونه های نهضت ملی مسکن ثبت نام کردیم . تا حالا سه تا قسط چهل تومنی پرداخت کردیم با بدبختی و یک کم قرض از مادر شوهرم. حالا که نوبت چهارمین قسطه. همچنان پول نداریم میخوایم بفروشیم . مادر شوهرم میگه من بهتون یه کم میدم یه کم شما بذارید روش و.. نگه دارید. من دیگه نمیخوام ازشون قرض کنم چون رسما دیگه خونهه داره میشه به اسم و رسم مادرشوهرم. به نظرتون چیکار کنم؟ رک بهش گفتم من راضی نیستم . ناراحت شد رفت

میگم براتون پیامک اومد از کجا فهمیدین اسمتون در اومده،ما نزدیک ی ساله ثبت نام کردیم هر چی میرم تو سایتش میزنه در حال استعلام یا همچین چیزی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

چه اشکالی داره خب داره بهتون کمک میکنه 

کاش مادرشوهر من کمک میکرد یه هزاری هم تاحالا کمک نکرده 

ماهم ثبت نام کردیم اسمشون مسکن ملی هست کل پولشو باید خودت بدی فکرکنم ۱۰سالم طول میکشه تا بسازن بدت بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم براتون پیامک اومد از کجا فهمیدین اسمتون در اومده،ما نزدیک ی ساله ثبت نام کردیم هر چی میرم تو سا ...

برای ما پیامک امد ولی ما نگرفتیمش انصراف دادیم به درد نمیخورد خیلی هزینه بر بود کسی که اونجوری پول داشته باشه که پرداخت کنه خب خودش میره خونه میخره چه کاریه !!!شرایطش خوب نیست 

بگیر ولی حتما به اسم خودتون باشه بهشم بگو ممنون که قرض میدی ایشاالله خورد خورد برمیگردونیم 

برادر شوهر منم میخواس با سی میلیون بیاد تو خونه ما شوهرم گفت برو ولی به عنوان مستاجر ما پول برا خرید کم داشتیم خواستیم ازش قرض کنیم تا اینو گفت همسرم ن اومد ن پولو داد بی وجدان میخواس با سی تومن شریک بشه

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

همسرم توی کرونا بیکار شد. با مشکلات فراوان و مقطعی پول درمیاره . من هم با بدبختی چندرغاز درمیارم که اونم فقط هزینه های تحصیل دخترمون رو بدیم و مثلا براش بستنی بگیریم و نودل و ... 

اون وقت باید همین چندرغاز رو ببریم بریزیم به حساب این مسکن که معلوم نیست وضعیتش چطوریه. حال امروزمون رو با یه بستنی ، نه با سفر و طلا و .... بفروشیم به فردایی که توی زمین و هواست ؟! کل پول رو که نمیده. میگه من یه کم میدم ، شما هم خرج نکنید ببرید بریزید برا این خونه

همسرم توی کرونا بیکار شد. با مشکلات فراوان و مقطعی پول درمیاره . من هم با بدبختی چندرغاز درمیارم که ...

الان همه اینطورن مام خونه قسطی خریدیم خیلی رفتیم زیره فشار اما خوب دیگه ماله خودمونه حتما باهاش طی کنین فردا ۸۰ نفر مدعی خونه نشن من تجربه گلم 

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙