2777
2789
عنوان

کی طوطی سخنگو داره

393 بازدید | 11 پست

پسر من عاشققق طوطی که حرف میزنه خیلییی میگه برام بخر اما من هیچ اطلاعاتی ازش ندارم...کسی هست که داشته باشه ...رسیدگی بهش سخته؟؟؟

تا چند سالگی میتونه کلمه یاد بگیره؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خیلی هم دوستش دارم و براش خیلی وقت میزارم ولی برای همه مناسب نیست مخصوصا بچه ها چون هنوز امادگی مراقبت از یک طوطی رو ندارن

دوم اینکه به چشم اسباب بازی به طوطی نگاه میکنن

طوطی ها احساساتشون شبیه یک بچه دوساله هست که باید در روز بیش از ۴ ساعت براش وقت گذاشته بشه

کثیف کاری دارن باید هر دو روز قفسش تمیز بشه

نیاز به اسباب بازی دارن وگرنه جیغ هاشون رو نمیتونین تحمل کنین

وقتی مریض بشه فقط باید ببرید دامپزشکی

هرغذایی رو نمیتونن بخورن باید خیلی دقیق باشید که مواد بدنش تامین بشه

و...

برای همین توصیه میکنم فعلا نگیرید تا پسرتون بزرگ بشه و بتونه مسئولیت نگه داری از پرنده رو داشته باشه

وگرنه پرنده بدبخت عذاب میکشه

ما یه کاسکو داشتیم خیلی هم حرف میزد

خیلی دوست داشتنین

ولی یه پر که میزنن کلی پرز و پر ریز ازشون میریزه که شما چون بچه کوچیک دارید خیلی ضرر داره براش،پسر عمه من هفت هشت سالش بود مشکل ریوی گرفت دکتر گفت واسه پرای طوطیه که دادنش به ما.مام ردش کردیم رفت