2777
2789

سلام دوستان 

خواهش میکنم اگه کسی اسم این فیلم میدونه بهم بگه🥺

https://aspb21.asset.aparat.com/aparat-video/5489d8abd3e1c2c5d95e9c11471622d516727258-360p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjNiN2M4YjMxZGYwYmE0MmFlYTk2NjEzMTM0YTYxMjUwIiwiZXhwIjoxNjcwMDc0OTk5LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.2JuDTAsOcidOxidN9IPmuSCNgNxxhTyCOY0kPSu1i7A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم نمیدونم فقط کلیپش دیدم  کلی سرچ کردم ولی چیزی نفهمیدم 🥺🥺 مجبور شدم تاپیک بزنم گفت ...

تو باید از گوگل یه عکسی از پوستر فیلم برداری، یا حداقل یه صحنه فیلم که بازیگرش معلوم باشه. لذا ی اینجا بگی از رچی عکس بهم بگین این چه فیلمیه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

والا من بلدنیستم. همین عکسا رو بذار تو یه تاپیک جدید، بچه ها رو صدا بزن

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

تو باید از گوگل یه عکسی از پوستر فیلم برداری، یا حداقل یه صحنه فیلم که بازیگرش معلوم باشه. لذا ی این ...

گلم اینا بازیگراشن 

من فقط کلیپشو دیدیم 

خیلی دلم میخواد کامل ببینمش 🥺