2777
2789

سلام...

خب راستش شوهرم امروز صبح پیام داد که خواهر رفیقش بهش ابراز علاقه کرده به من گفت میخوای تو جوابشو بدی یا خودم جوابشو بدم به نظرتون چیکار کنم؟ 

هستین پیامارو بزارم؟!

بزار

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود بزار

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بزار پار...ش کنیم

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

برو دم در خونشون ابرو براش نزار 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed