2777
2789

سلام خانم ها تورو خدا راهکار مدیریتی بدین ‌‌...من دوتا بچه مدرسه ای دارم مستاجرم ..پدرشوهر و مادر شوهرم تو‌روستا زندگی می‌کنن خیلی پیرن و منبع درآمد آنچنانی ندارن ما تقریبا کمک خرج اونها هم هستیم ..من خودم ماهانه ثابت 10 میلیون کرایه خونه و قسط دارم ..حقوق شوهرم 14  تومنه...

همش کم میاریم همش بحث داریم..الان شوهرم همه رو داده بمن میگه تو مدیریت کن الان 3 روزه حقوق گرفتیم من قسط و همه رو که دادم و یسری شهریه مدرسه بچه‌ها م بود که پرداخت کردم فقط 1 میلیون برام مونده.. همش استرس دارم با این پول من چیکار کنم تا سربرج.. البته یارانه هم میاد وسطاش

همیشه بمن میگه تو مدیریت کن واقعا تا الان جراتشو نداشتم چون میدونم کم میاد ولی میخوام امتحان کنم برو مایحتاج خونرو از فروشگاه بخر یا هرچیزی لازمه تو خونه فعلا 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه پدر و مادرش هم هستن 

بجز قسط و وام ها پدر مادرشم هستن؟

بابا مدیریتو بده دست خودش .خودتا راحت کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بجز قسط و وام ها پدر مادرشم هستن؟ بابا مدیریتو بده دست خودش .خودتا راحت کن

خییییییلی به اختلاف خوردیم یه جورایی جفتمون کم آوردیم..منم اینجا غریب هستم بجز خدا هیچکی و ندارم اونم فقط پدرو مادر شن که پیرن و تو روستا هستن...خواهراش تهرانن..ما شهرستانیم  اینم تک پسره...شرایط سرکار رفتن با دوتا بچه ندارم

باور کن همه کم اوردن. مدارا کن. من همین الان دارم باهات چت میکنم ۲۰۰ هزار تومنم برای خرجی نمونده

دقیقا همه همین هشتم ما دوتامون شاغلیم کرایه خونه هم نداریم ولی باز کم میاریم و افتادیم ب قرض کردن... خدا کمک همه کنه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

وام برندارید دیگه تا قسطاتون تموم بشه.

الان عیدتاحالا خونه بابام که 8 ساعت از ما دور هستن نرفتم.. میگه ماشینم خرابه دوس دارم عوضش کنم بعد بریم زشته هی در همه میگن چرا عوض نمیکنین...میگم اصلا صحبت شو نکن نمی‌تونیم قسط بدیم 

آمین که خدا ی بزرگ از خزائن غیبش برات برسونه

منون عزیزم از دعای خوبت

انشالله زندگی شما عم خوب و خوش بشه.با اجازه ات پستامو پاک کردم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.