2777
2789

سلام وقت بخیر

پوست من چرب و مستعد جوشه. در حال حاضر هم فقط از فوم شست و شو دو بار در روز و هروقت جوش داشته باشه تونر و گاهی مرطوب کننده استفاده میکنم. فقط فوم رو منظم استفاده میکنم. اما قصد دارم یه مدت منظم بهش رسیدگی کنم. تو این عکسا فقط ۳ تا جوش فعاله. بقیه جای جوشه که حدود ۴ ماهه یک سریاش هنوز نرفتن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اسفرزه  از عطاری بگیر بعد هر روز اندازه نصف ق غ با اندازه  چهار  تا ق غ  پر  آب جوش جوش مخلوط کن بعد ی در بذار روش تا ربع ساعت تا لعابش بدست بیاد بعد موادتو بریز وسط ی  پارچه نخی نازک  و جمعش کن و پارچه  رو آروم فشار بده و بکش همه جای صورتت و بعد نیم ساعت با آب خنک بشور و صورتت که خشک شد ی ذره نرم کننده بزن به پوستت  تو این مدت سعی کن اصلا از کرم پودر و ضد آفتاب چرب استفاده نکنی