2777
2789
عنوان

رژیم غذایی بیمار

2504 بازدید | 39 پست

سلام دوستان همسرم یک هفته ای هست بیماره۔دکتر تشخیص سرطان خون رو داده۔و الان بیمارستان شریعتی تهران بستری هست۔رژیم غذایی سختی داره۔کسی بوده این بیماری رو داشته باشه و رژیم رو کامل رعایت کرده؟شرایط خیلی سختیه برام۔چون دکتر گفته ایمنی بدنش پایین اومده و باید مراقب خوراکش باشید۔ممنون از دوستان۔

لطفا اگه کسی هر تجربه ای داره بهم بگه۔خیلی سردر گم هستم۔اصلا نمیدونم باید چیکار کنم۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بلا دور بشه ازتون و برای کسی پیش نیاد

ممنون از محبتت۔شرایط خیلی سخته هنوز نمیتونم باور کنم۔شوهرم همیشه ورزش میکرد۔سیگار نمیکشید و خیلی مراقب تغذیه خودش بود۔الان این بیماری رو گرفته واقعا موندم چطور ممکنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

سلام 

من ی دکتر طب سنتی تو محلم (شرق تهران) خواستید شمارشو میدم ازش سوال کنید،، خیلی کارش درست 

حمید بلوچی ،،مربی بوکس و بدنسازی ،،البته شغل اصلیم بازار تهران صنف خشکبار 
الهی زودی خوب بشه براش حمد شفا میخونم از پزشکش بپرسید چی بدید

پزشک میگه میوه فقط موز و پرتقال چون پوست کلفت دارن میکروب وارد نمیشه بهش۔اجیل ممنوعه چون احتمال الودگی قارچ و کپک داره۔

سلام  من ی دکتر طب سنتی تو محلم (شرق تهران) خواستید شمارشو میدم ازش سوال کنید،، خیلی کارش درست ...

سلام۔پلاکتش خیلی پایینه و گلبولهای سفیدش خیلی بالاست۔با دستگاه خونش رو تصفیه میکنن بعد میزنن بهش۔شرایطش یکم خاصه۔انشالله بعد شیمی درمانی باید با طب سنتی ایمنی بدنش رو بالا ببریم

ممنون از محبتت۔شرایط خیلی سخته هنوز نمیتونم باور کنم۔شوهرم همیشه ورزش میکرد۔سیگار نمیکشید و خیلی مرا ...

ای وای چه عجیب 

آدم به این سلامت چرا باید دچار سرطان بشه

خدا لعنتشون کنه انقدر که هوا بده و در معرض لمواج مضریم

سلام۔پلاکتش خیلی پایینه و گلبولهای سفیدش خیلی بالاست۔با دستگاه خونش رو تصفیه میکنن بعد میزنن بهش۔شرا ...

الهی بگردم ،، براشون حمد میخونم،، انشالله ک زود خوب میشن

حمید بلوچی ،،مربی بوکس و بدنسازی ،،البته شغل اصلیم بازار تهران صنف خشکبار 

عزیرم ایشالا هر چه زودتر همسرتون سلامتشونو به دست بیارن .سرطان خون الحمدالله به درمان خیلی خوب جواب میده 

در مورد این بیماری دقیقا نمیدونم ولی ما مورد سرطان داشتیم میگفتن بیشتر همه چیز ارگانیک مصرف کنن .مثلا مرغ سبز بگیرید حالا بازم با دکترشون مشورت کنید ببینید چی میگن 

سلام عزیزم..

حتماااا رژیم شون رو رعایت کنید..

گوشت گاو و مرغ بهش ندین

سعی کنید غذا از خونه براشون بیارید..

کباب گوشت بره

عصاره گوشت تو شیشه

خیلی خوبه براشون..

با دکترشون مدام صحبت کنید

در مورد پیوند مغز و استخوان بپرسید..

آرامش تون رو حفظ کنید..

و خیلی خیلی به همسرتون روحیه بدین..

بهش ترحم نکنید 

فقط طوری رفتار کنید که هنوز همه چیز عادیه..

ای وای چه عجیب  آدم به این سلامت چرا باید دچار سرطان بشه خدا لعنتشون کنه انقدر که هوا بده و د ...

نمیدونم واقعا۔

سلام عزیزم.. حتماااا رژیم شون رو رعایت کنید.. گوشت گاو و مرغ بهش ندین سعی کنید غذا از خونه براشون ...

منم تصمیم گرفتم کامل رعایت کنم رژیم رو۔اما مریضهای هم اتاقی همسرم اصلا رعایت نمیکنن۔انار و پسته میخورن که کاملا مضر هست۔براش غذا درست میکنیم میبریم بیمارستان میخوره۔

عزیرم ایشالا هر چه زودتر همسرتون سلامتشونو به دست بیارن .سرطان خون الحمدالله به درمان خیلی خوب جواب ...

دکتر میگه چون ایمنی بدنش پایینه باید مراقب باشیم۔سبزی جات خام باید نخوره۔حبوبات خیلی مفیده و سبزی جات پخته۔دکتر هم گفته درمان میشه ولی بیشتر بستگی به خودت داره و روحیه ت که حفظ بشه

الهی بگردم ،، براشون حمد میخونم،، انشالله ک زود خوب میشن

ممنون از محبتت۔انشالله همیشه سلامت باشید