2777
2789
عنوان

به جون مادرم قسم گفتن پسرا

492 بازدید | 19 پست

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣

وای دلم 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم دلیل خندهامو گرفتین یا نه ولی این جمله براتون زیادی آشنا نیست؟ گوشاتونو پر نکرده احیاناً؟ واقعا حرمت مادر رو با اون جایگاه باعظمتش سر هیچ و پوچ میبرن زیر سوال! تکیه کلام همشونه ینی از همون که تازه پشت لبش سبز شده تا اونی که یه پاش لب گوره😂🤣البته این آخری احتمالا باهاس بگه به خاک مادرم قسم 🤦😂🤣🤣

القصه اگه این جمله رو ازشون بگیرن چجوری میتونن خزعبلات و دروغاشونو قابل باور کنن؟ با کدوم شگرد و ترفندی؟ اینه که بده 🤣🤣🤣

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

عکسم داره پستت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو از درد دلای مراجعینم استنباط کردم وگرنه قطعا عکسش بطور استثنا هم هسش 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عجب ... یعنی برای کسی که این‌همه زحمت کشیده و کمِ کم 15 سال بزرگشون کرده هیییچ ارزشی قائل نیستند !!

میبینی تو رو  خدا؟ 

حالا اطراف ما بیشتر پسرا میگن ناموسا

حالا اونروزا داشتم از پیش دوتا پسر رد میشدم یکیشون ب اون یکی گف مادر  خ ر ا ب ، 😑😑😑😬😬خودشم یا معکس گف حالا نمیدونم چیز دیگ میخاسته بگ ما اونجا بودیم یا اینک دودل بوده توی حرفیدنش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دقیقا خاک بر سر این پسرا  وای منم الان یکی هست بدجوری رو مخمه  تاپیک آخرمو میشه بخونی ن ...

این یارو از اون پسرای لات پرو و لاشیه و پرحاشیه 

تو هم از اینایی که از پسرای جسور و پسرای بد یه کَمَکی کراش میزنی وگرنه چرا برات مهمه؟؟ 

اعتماد به نفس داشته باش و حرفی که زدی رو درست بدون و پاک نکن! چون  حرفت عادی و بی غرضه اونم اگه یه درصد  مریضه و به خودش بگیره  مشکل خودشه به یه ورت باشه 

مِن بعد هم پیام داد سین نزن وانمود کن بیزی هستی تا واس خودش بره قاطی باقالیا 

چه دنبال بهره کشی و سودجویی هم هَ مرتیکه پرحاشیه

تا حالا چیزی رو انقدر ارزشمند ندیدم جون مادرم رو قسم بخورم واسش.

الان اسکار بهت تقدیم کنیم؟ 

این یارو از اون پسرای لات پرو و لاشیه و پرحاشیه  تو هم از اینایی که از پسرای جسور و پسرای بد ی ...

ممنونم که نظرتو گفتی عالی هم گفتی خیلی خیلی ازت ممنونم  

این پسره اولش یه کمک مالی بهم کرد تابستون...منم مجبور بودم قبول کردم ...بعد پولشو پس دادم تا اول مهر...ولی دیگه انگار همونو بهانه کرده منت میذاره همش دنبال بهره کشی از منه...هی ازم کمک میخواد تو‌کارای مختلف...واقعا بیزارم ازش ...شاید اوایل میگفتم دمش گرم تو این دوره زمونه کمک کرد و فلان...ولی الان به شدت ازش بدم میاد چون حس میکنم همش دنبال بهره کشیه و فکررررر میکنه من ازش خوشم میاد درحالیکه من صرفا به خاطر کمکی که کرده حرمت قائلم و نمیتونم حرفی بزنم که لایقشه

ممنونم که نظرتو گفتی عالی هم گفتی خیلی خیلی ازت ممنونم     این پسره اولش یه کمک مالی بهم ...

پسش دادی  دیگه مگه صدقه داده که منت میذاره؟ 

عشق من هیچوقت جون مادرشو قسم نخورد

آهان ولی از کلمه ی عشق من گفتنت پیداست هنوز تازه ست 

تراپیستم مراجعینم زیاد برام تعریف کردن اینا تجربیات اوناست