2777
2789

اگه نامزتون از صب سرکارباشه ظهر به بعد تایک شب درگیرکارای تصادف ماشین دوستشو نامزده دوستش باشه،و هیچ زنگی نزنه و پیام نده وقتیم شمابزنگی بگه دستم بنده برم خونه میزنگم،بعدم بیاد بهتون بگه دوستم چون توشهرمون غریبه کمکش کردم ،اینکه بگم بخاطره ماشین نامزد دوستت وقت نداشتی حتی ب من پیام بدی یا بزنگی تایک شب خبری نبوده ا زت بنظرتون دارم زیادی مسئله رو بزرگ میکنم؟و باید درک کنم ک خب درگیر بوده و حق داشته یا ن حق بامنه ناراحت بشم؟

اگ جای من بودی چیکار میکردی😭بعد بیست و پنج روز دیشب نامزدم پی داد

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊درخواست دوستی ندین قبول نمیکن🙂

بله داری بزرگ میکنی

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقددد سخت😢

خیلی😭

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊درخواست دوستی ندین قبول نمیکن🙂

نامزدان یا دوست پسرت؟ 

من واسه همه نسخه نمیپیچم اما طبق تجربه ی خودم آدمی که اینطوریه یا اونقدرا دوستت نداره یا کلا آدم سردیه

به خدا که کاربری دست دو نفره یه متاهل و یه مجرد. انقدر گیر ندین و تاپیکا رو به هم ربط ندین😩