2777
2789
کدوم بانک رفتین

ملی؛قرضالحسنه؛تعاون 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳تاش سپرده داشتی ؟گفتن فعلا نمیدن؟

ملی و تعاون دارم سپرده 

قرضالحسنه هم نه نداشتم ولی گفتن کلا وام نمیدیم این روزها

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
نگفتن کی میدن؟

نه والا گفتن دستور بانک مرکزی هست

ببین من اون هفته رفتم بانک مهر وام 4 درصد میده ولی باید سپرده شش ماه بمونه بعد بدن . یه شرط دیگه هر چقد پول داری میزاری دو هفته بعد بهت دو برابر سپرده  وام سه درصد میده ولی پول خودت پیششون میمونه تا تسویه نهایی