2777
2789
عنوان

قهر و سردی رابطه

1019 بازدید | 30 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید من با عشقم دعوام شده مقصر خودم بودم الانم یک هفته سرد شده من دیگ طاقت ندارم میشه بگید چطوری از دلش دربیارم؟؟؟خیییلی ناراحته و عصبی شما چه کارایی کردین ک مطمئن هستین جواب میده منم اونکارو انجام؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم محبت کلامی تو بیشتر کن بیشتر بهش توجه کن حودش خب میشه ومهم تر از همه اون رفتارا رو تکرار نکن د ...

خودشم گف دیگ تکرار نکنی مث قبل خوب میشم ولی خیلی بهم فشار اومده از بس سرده کم حرف میزنه محبت نمیکنه

خودمو زدم ب مریضی و غش جواب داد  فقط باید تمرکزکنی خندت نگیره

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
خودشم گف دیگ تکرار نکنی مث قبل خوب میشم ولی خیلی بهم فشار اومده از بس سرده کم حرف میزنه محبت نمیکنه

خوب میشه بش فرصت بده فقط تو بیشتر این مدت بش محبت کن اگه قرار بیرونم همدیگه رو ببینی یه شاخه گل براش هدیه بخر

خوب میشه بش فرصت بده فقط تو بیشتر این مدت بش محبت کن اگه قرار بیرونم همدیگه رو ببینی یه شاخه گل براش ...

متاسفانه طاقتم کمه انتظار دارم سریع خوب شه ولی دمت گرم خیلی کمک کردی با حرفات