2777
2789
عالیه دمت گرررم

میدونی با عشق هر کاریو ک بخوایی انجام میدی کافیه فقط ذره ایی عشق قاطیش کنی ، اگه ناراحتی و اشپزی میکنی غذات بوی غم میگیره ، همیشه وقتایی ک اشپزی میکنم انگا ت این دنیا نیستم ، حالم خیلی خوبه باهاش

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط با درست کردن پی در پی تا اندازه هرچیزی دستت بیاد..راز خوشمزه شدن غذاها فقط ادویه و مزاج غذارو مت ...

مرسی عزیزم پس باید کلییی تمرین کنم و حواسم به ادویه ها باشه 

میدونی با عشق هر کاریو ک بخوایی انجام میدی کافیه فقط ذره ایی عشق قاطیش کنی ، اگه ناراحتی و اشپزی میک ...

امیدوارم منم آشپزیم خیلی خوب بشه 

مرسی عزیزم پس یادم باشه موقع آشپزی فقط به آشپزی فکر کنم

امیدوارم منم آشپزیم خیلی خوب بشه  مرسی عزیزم پس یادم باشه موقع آشپزی فقط به آشپزی فکر کنم

خیلی خوب میشه مطمئن باش چن سالته مگه خواهریم

چیکار کرده بودی مگه 😂

فلفل قرمز تند و گوجه حلقه شده و نمک و زردچوبه به علاوه مرغ ریش کرده رو سرخ کردم 

نون لواشو مربعی کردم موادو ریختم توش و پیچیدمش و سرخ کردم بعد سرخم باز روشو کره زدم😍😅 مامانمم نبود خونرو به گند کشیده بودم 

هیچی دیگه با اولین گاز به فنا رفتم از بس تند بود ولی به زور خوردم مامانم دعوام نکنه😂😂😂

البته خیلی خوب شده بودا فقط فلفشو زیاد زده بودم😂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
من 26 ولی تا حالا آشپزی آنچنانی نکردم در حد نیمرو و املت و استانبولی و ماکارونی و کوکو و اینا 

نصف اشپزیو رفتی دیه دختر 😂😂😂

بقیش دسر و نوشیدنی و فینگرفوده و ساندویج و اینا ک فقط حوصله میخواد و مواد اولیه خوب

نصف اشپزیو رفتی دیه دختر 😂😂😂 بقیش دسر و نوشیدنی و فینگرفوده و ساندویج و اینا ک فقط حوصله میخواد ...

فدات بشم عزیزم نه آخه قورمه سبزی و قیمه و فسنجون و خورشت بادمجون و اینا رو نپختم تا حالا هی میگم یموقع بلد نباشم بد مزه میشه بعد خژارت میکشم جلو بقیه 😂😂😂

فدات بشم عزیزم نه آخه قورمه سبزی و قیمه و فسنجون و خورشت بادمجون و اینا رو نپختم تا حالا هی میگم یمو ...

خو یکم ت خونه بزا بببن چ جوری میزاری هیچ وقت بار اول بزا مجلس یا مهمونی غذا تزار