2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تو رایا مارتینگ کار می کند میشه بپرسم ازمونش چطوریه چیکار کنم تا قبول کنن ممنون میشم راهنم ...

سلام عزیزم من اول ازمون دادم بعد پرم کردن فرم ثبت نام یه ازمون ترجمه عربی و انگلیسی دادم چون ادعا کرده بودم این دو زبانو فولم نمیدونستم امتحان می گیرن بعدش یه محتوا هزار کلمه برا محصولات آرایش دادم و فرداش اس اومد که قبول شدم. بعدش پشتیبان زنگ زد و راهنمایی کرد خود سایت قسمت راهنمایی داره ولی بایستی کار کنی تا کامل دستت بیاد. رایا کار کاملا حرفه ای می خواد مثل اراد نیست 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
سلام عزیزم من اول ازمون دادم بعد پرم کردن فرم ثبت نام یه ازمون ترجمه عربی و انگلیسی دادم چون ادعا کر ...

ممنون عزیزم فکر کنم به خاطر بلد بودن زبان های مختلف شما رو راحت قبول کردن

ببین مقاله ها تالیفی. ترجمه ای یا تالیفی ترجمه ای هستن اگه ادعا نکنی که زبان بلدی یه دونه تولید محتوا میدن ولی بعید هم نیست ملاک قبولیم زبان بوده باشه. ترجمه هام هم با کیفیت خوب بودن ولی امتحانش ضرر نداره ثبت نام کن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

الان ده تا مقاله ام تو اراد گیرن مثلا نویسنده حرفه ای هم هستم. فقط انگلیسو برام با گذاشتن با فارسی۱۰۰۰ کلمه فایده هم نداره کار کنم همونجا تو بایگانی موندن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ببین مقاله ها تالیفی. ترجمه ای یا تالیفی ترجمه ای هستن اگه ادعا نکنی که زبان بلدی یه دونه تولید محتو ...

من تو آراد کار می کنم ولی خیلی اذیت می کنن برای امتحانش خودشون سرتیتر میدن مثل آراد یا همه چی رو خودمون باید تنظیم کنیم

الان ده تا مقاله ام تو اراد گیرن مثلا نویسنده حرفه ای هم هستم. فقط انگلیسو برام با گذاشتن با فارسی۱۰ ...

مال منم 15تا مونده اخرم زنگ زدن گفتن اگه تایید نشن کاربری مسدود میشه 

فکر کنم شیوه ی کار آراد تغییر کرده کار رو دادن دست پیمان کارا شما چیزی اطلاع دارید 

نه عزیزم. من کلا قیدشو زدم پولش واقعا کمه. با دو تا بچه ۲۰ روز لنگان لنگان ۷۰۰ تومن تو رایا کار کردم تازه کار هم هستم تو اراد ماهی به زور ۵۰۰ میشدم که اونم با تاخیر خیلی زیاد میدادن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣