2777
2789
عنوان

برنج شفته میشه چرا؟؟

51 بازدید | 9 پست

برنج پاکستانی داشتم خوب‌ درمیومد دم میکردم. 

دو دفعه کخ کرد پاکش کردیم و پهنش کردیم. 

از اون موقع هر چی دم میکنم داغون میشه.  

چی کارش کنم؟ له میشه. به هم میچسبه🥲

تموم هم نمیشه😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حشره کرد دیگه گوشه حیاط پاکش کردن مامان اینا ما حیاط نداریم. نمی‌دونم تو آفتاب بوده یا نه

برنج تو آفتاب بمونه یا زیاد پهن باشه پودر میشه.شما حبوبات و برنجتو همیشه نمک بزن و بزار کنار.واسه درست کردن این هم تو آب نزار بمونه قبل پخت.و موقع پخت زیاد همش نزن.و زنده برنجتو بردار واسه چلوکش یا دمش کن واسه دمپخت

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
ممنون

خواهش عزیزم.احتمالا ی بوی نا هم الان باید بده همیشه تو برنجت زعفرونی شویدی باقالایی لوبیایی ی چیزی بریز اگ‌هم‌دمپخته عدسی ماشی گوجه ای چیزی

خواهش عزیزم.احتمالا ی بوی نا هم الان باید بده همیشه تو برنجت زعفرونی شویدی باقالایی لوبیایی ی چیزی ب ...

😭 خیلی ناراحتم خیلی بد شده.دمی گوجه گذاشتم به سختی خورده شد همسر هم نصفشو خورد.اصلا هم برنجشو دوست ندارم مجبورم تا تموم میشه درستش کنم. انشاالله خوب بشه این دفعه

😭 خیلی ناراحتم خیلی بد شده.دمی گوجه گذاشتم به سختی خورده شد همسر هم نصفشو خورد.اصلا هم برنجشو دوست ...

ناراحت نباش دیگه شده.واسه دمی خیلیییی زنده دمش کن کلا آبشو کمتر بریز ک زودتر دمش کنی.و توی این اوضاع گرونی نمیشه ریختش دور.کارهایی ک گفتم بکن قول میدم خوب بشه