2777
2789
عنوان

لباس زیر

424 بازدید | 23 پست

من اصلا به جنس لباس زیر اهمیت نمیدادم  و اصلا خبر نداشتم که بعضی لباس زیر حساسیت و عفونت میارن امروز رفتم گیاهی بگیرم خانومه گفت ممکنه عفونت و حساسیت بیاره تنها خوبی گیاهی که همون پلاستیک  زود پاک میشه لکه ها. گفت نخ و پلاستیک باهم بگیر ... حالا یه سوال واقعا چه جنسی  خوبه!  من سه ماه پیش عمل فیبروم انجام دادم میخوام به مسایل زنانه بیشتر توجه کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخی 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

آره این گیاهیا که قدیم مد شد یسال بعد همه میگفتن بده عفونت میاره 

من که از این نخی جینی ها میخرم ارزونترم هستن ولی خوب نخین و ۴ یا ۵ ماه بعد دوباره میگیرم قبلی ها رو میریزم دور

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
نخی صد در صد مرتب عوض کن و با صابون بشور قبل استفاده هم اتو کن اصلا غذای شب مونده نخور میگن یکی ا ...

واقعن غذای شب مونده فیبروم میاره؟؟؟؟؟

من چن ساله کارم همینه.کلن یک وعده میپزم،یا ناهار ک برا شام‌بمونه یا شام ک برا ناهار فردا هم بمونه

نخی صد در صد مرتب عوض کن و با صابون بشور قبل استفاده هم اتو کن اصلا غذای شب مونده نخور میگن یکی ا ...

فک نکنما.‌‌..منو همسرم غذای یک هفته پیش تو یخچال هم میخوریم😅سالمم من

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
فک نکنما.‌‌..منو همسرم غذای یک هفته پیش تو یخچال هم میخوریم😅سالمم من

والا منم شنیدم

نمیدونم درسته یا نه

منم فک میکردم ندارم تا اینکه موقع بارداری دکتر گفت چ میوم بزرگی داری😂

واقعن غذای شب مونده فیبروم میاره؟؟؟؟؟ من چن ساله کارم همینه.کلن یک وعده میپزم،یا ناهار ک برا شام‌بم ...

میگم ک منم شنیدم

ی کارشناس طب سنتی گفت

ولی خب نمیدونم چقد درست باشه

والا منم شنیدم نمیدونم درسته یا نه منم فک میکردم ندارم تا اینکه موقع بارداری دکتر گفت چ میوم بزرگی ...

جالبه😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...