2777
2789
عنوان

بیماری دست و پا و دهان

1598 بازدید | 4 پست

سلام تجربشو داشتین خدایی نکرده خودتون و بچتون؟

بچم گرف اما شکرخدا خفیف فقط کف دست و پاش و دور لبش دونه  زد منم گرفتم داخل دهنم دردم میکنه 

اگه تجربه داشتین برام بگین

اره پسر من حدودا دوماه پیش گرفت

هیچ دارو خاصی نداره...فقط واسه تبش دارو بدش‌‌دورش سه تا پنج روزه...ولسه خارش دونه ها پماد کالانین بزن...چیزای خنک بدش مخصوصا شیر گاو.آبمیوه.آب سیب....مرکبات اصلا نده

چیز هاصی نیس هودش خوب میشه‌‌....بعد از خوب شدن جای دونه ها پوسته پوسته میشه

الان که عنوان تاپیکت رو دیدم به یادم اومد که پسر من سه چهار سال پیش این بیماری رو گرفت.من سیزده ساله مادرم و سه تا بچه دارم.یعنی این یکی از بدترین و بدترین مریضیهای بچه هام بود که دیدم خیلی تجربه ی بدی بود.سه روز کامل نتونست غذا بخوره یعنی گریه میکردم وقتی یه چیکه آب یا فرنی سرد شده کوچولو کوچولو بهش میدادم بخوره.انتهای حلقش و داخل گونه هاش بیرون ریخته بود..بعدش متوجه شدم شروع بیماریش به خاطر دست زدن به کفشدوزک بوده..ببخشید خیلی طولانی نوشتم

سبز ماندن در میان ویرانی ها ریشه میخواهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که عنوان تاپیکت رو دیدم به یادم اومد که پسر من سه چهار سال پیش این بیماری رو گرفت.من سیزده ساله ...

اها عزیزم 

من و‌پسرمم گرفته اما خفیف پسرم خوب شد فقط دست و پاهاش دونه زد الان خودم داخل دهنم زده بد دردیه