قندونم مدیر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 552 عنوان همسایه بد | مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 42 پست سلامخدایا به هیچکس همسایه بد قسمت نکن،انقدر اذیتمون میکنن ک حد ندارههمش باند و صدا و اهنگکسی راه حل داره بگهدعایی چیزی من بخونم بلکه اینا برن یه جادیگه آخرش قشنگه 1401/09/11 | 22:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_هستم_۲۳_ عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 14527 اگه بدونی.دوسه روزه سرماخوردم همش دلم استراحت میخواد.همین گوساله که خودمو خودت میدونیم نمیزاره بخواب ... بمیرم برات چی شده چرا مریض شدی کجا رفتی مواظب نبودی چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 بمیرم برات چی شده چرا مریض شدی کجا رفتی مواظب نبودی خدانکنه عزیزجان.رفتیم تو زمین نهال بکاریم.خیلی خسته شدم.دیدم انگار گلوم میسوزه.شبش سرماخوردم مریض شدم.بدنمم خیلی درد میکنه.کاش این نفهما ساکت میشدن.بخدو ادم وقتی مریضه دلش میخواد استراحت کنه تاخوب شه.کاش درک میکردن.خسته شدم دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
فاطمه_هستم_۲۳_ عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 14527 خدانکنه عزیزجان.رفتیم تو زمین نهال بکاریم.خیلی خسته شدم.دیدم انگار گلوم میسوزه.شبش سرماخوردم مریض شد ... خاک بر سرشون احمقا چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 خاک بر سرشون احمقا اگه بدونی از عصرتاحالا مغزمو خوردن.میکوبن دیوارما وهوار میکشن😭خدانابودشون کنه به حق علی دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
فاطمه_هستم_۲۳_ عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 14527 اگه بدونی از عصرتاحالا مغزمو خوردن.میکوبن دیوارما وهوار میکشن😭خدانابودشون کنه به حق علی حق داری بگو شوهرت بره بگه خفه شین چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 حق داری بگو شوهرت بره بگه خفه شین نیستش.فاطمه گل توچجور تگ میکنی ابی میشه.من هروقت تگ میکنم نمیشه😶 دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
فاطمه_هستم_۲۳_ عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 14527 نیستش.فاطمه گل توچجور تگ میکنی ابی میشه.من هروقت تگ میکنم نمیشه😶 نمیدونم خودش میشه . من برگزیده ام 😂 چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
rooyaietalkh عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 2388 نمیدونم خودش میشه . من برگزیده ام 😂 😂 دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
پسرم،عشقم عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 1294 چی بگم،واقعن عذابم میدن،خدا خودش جوابشونو بده سلامببخشید که بی ربط با موضوع تاپیکتون سوال میپرسم.توی این تاپیک شما گفتین که از شهدا حاجت گرفتین، میشه بگید از کدوم لیست شهدا؟چون اونجا دو سری اسامی شهدا هست.نکته ی دیگه ای هم هست که باید رعایت بشه یا بهتر بگم،شما رعایت میکردین؟ هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
قندونم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 552 شما چرا از اونجا نمیرید؟ اگه مستأجرید یا شرایطش و دارید شما برید خونمو دوست دارم آخرش قشنگه
قندونم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 552 سلام ببخشید که بی ربط با موضوع تاپیکتون سوال میپرسم. توی این تاپیک شما گفتین که از شهدا حاجت گرف ... سلام عزیزممن همون لیسای ک توتاپیک بود رو خوندمفقط بی وقفه بود و از ته دلم بهش معتقد بودمواقعن بهش مدیونم آخرش قشنگه
پسرم،عشقم عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 1294 سلام عزیزم من همون لیسای ک توتاپیک بود رو خوندم فقط بی وقفه بود و از ته دلم بهش معتقد بودم واقعن ... یک دنیا ممنونم😘 هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.
قندونم مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 552 یک دنیا ممنونم😘 خواهش میکنم،ان شالله حاجت روا بشیالتماس دعا آخرش قشنگه