2777
2789
عنوان

همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 42 پست
اگه بدونی.دوسه روزه سرماخوردم همش دلم استراحت میخواد.همین گوساله که خودمو خودت میدونیم نمیزاره بخواب ...

بمیرم برات چی شده چرا مریض شدی کجا رفتی مواظب نبودی

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بمیرم برات چی شده چرا مریض شدی کجا رفتی مواظب نبودی

خدانکنه عزیزجان.رفتیم تو زمین نهال بکاریم.خیلی خسته شدم.دیدم انگار گلوم میسوزه.شبش سرماخوردم مریض شدم.بدنمم خیلی درد میکنه.کاش این نفهما ساکت میشدن.بخدو ادم وقتی مریضه دلش میخواد استراحت کنه تاخوب شه.کاش درک میکردن.خسته شدم

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزجان.رفتیم تو زمین نهال بکاریم.خیلی خسته شدم.دیدم انگار گلوم میسوزه.شبش سرماخوردم مریض شد ...

خاک بر سرشون احمقا 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

خاک بر سرشون احمقا 

اگه بدونی از عصرتاحالا مغزمو خوردن.میکوبن دیوارما وهوار میکشن😭خدانابودشون کنه به حق علی

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
اگه بدونی از عصرتاحالا مغزمو خوردن.میکوبن دیوارما وهوار میکشن😭خدانابودشون کنه به حق علی

حق داری بگو شوهرت بره بگه خفه شین 

حق داری بگو شوهرت بره بگه خفه شین 

نیستش.فاطمه گل توچجور تگ میکنی ابی میشه.من هروقت تگ میکنم نمیشه😶

نمیدونم خودش میشه . من برگزیده ام 😂

😂

چی بگم،واقعن عذابم میدن،خدا خودش جوابشونو بده

سلام

ببخشید که بی ربط با موضوع تاپیکتون سوال میپرسم.

توی این تاپیک شما گفتین که از شهدا حاجت گرفتین، میشه بگید از کدوم لیست شهدا؟

چون اونجا دو سری اسامی شهدا هست.

نکته ی دیگه ای هم هست که باید رعایت بشه یا بهتر بگم،شما رعایت میکردین؟

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

سلام ببخشید که بی ربط با موضوع تاپیکتون سوال میپرسم. توی این تاپیک شما گفتین که از شهدا حاجت گرف ...

سلام عزیزم

من همون لیسای ک توتاپیک بود رو خوندم

فقط بی وقفه بود و از ته دلم بهش معتقد بودم

واقعن بهش مدیونم

آخرش قشنگه  
سلام عزیزم من همون لیسای ک توتاپیک بود رو خوندم فقط بی وقفه بود و از ته دلم بهش معتقد بودم واقعن ...

یک دنیا ممنونم😘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.