2777
2789
افسردگی گرفتم تو این تاپیک...

منم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی گرفتم تو این تاپیک...

پست های منو بخون امید به زندگیت میره بالا 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
هر کی دلش میخواد ایشالا زودتر بداره😂

ان شاء الله 👍🏻😄😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

11 تا سکه داشتم 6 تا شو پارسال فروختم و کمی هم وام گرفتم یه ماشین برداشتم واسه خودم

5 تا سکه دیگه رو رفتم النگو گرفتم 12 تا ولی باید برای خرید خونه بفروشم

یه پارسیان 2300

دو تاشمش 700 دونه ای

یه دستبند خیلی ظریف

یه پلاک یه گوشوار دوتا انگشتر واسم مونده

واقعا گفتم خب،همه چیز به نام ایشونه،حتی فاکتور طلاهام،اما خب همه چیز در اختیارم هست،فکر بنام زدنو .. ...

من فاکتور طلاهارو میزنه به نامم.

بش میگم از قصد اینکارو میکین ها شیطون😂😂میگه بیا و خوبی کن حالا

ولی در کل ربطی نداره به نام کی باشه فاکتور طلا

من فاکتور طلاهارو میزنه به نامم. بش میگم از قصد اینکارو میکین ها شیطون😂😂میگه بیا و خوبی کن حالا ...

چرا ربط داره،طلا با مقدار زیاد ببری برای فروش باید مطابقت داشته باشه،طلا فروشی یی ک ما مشتریش هستیم برای سکه هم کارت ملیو با کارت بانکی مطابقت میده 

11 تا سکه داشتم 6 تا شو پارسال فروختم و کمی هم وام گرفتم یه ماشین برداشتم واسه خودم 5 تا سکه دیگه ر ...

از سکه پارسیان راضی هسی؟خاهرم ازم مشورت خاس بر سکه پارسیان ولی من هیچ اطلاعی ندارم می ارزه؟سکه پارسیان.ممنون میشم راهنمایی کنی

از سکه پارسیان راضی هسی؟خاهرم ازم مشورت خاس بر سکه پارسیان ولی من هیچ اطلاعی ندارم می ارزه؟سکه پارسی ...

آره عزیزم من واسه پس انداز میخاستم جایی که رفتم بخرم بهم گفت ضررش از همه کمتره

پارسیان گرمش بالا باشه بهتره 

من دوسال پیش خریدم 2200 الان فک کنم بیشترم شده