2777
2789
عنوان

باردارم برام دعا کنین

80 بازدید | 3 پست

سلام، 

با دل پاکتون دعا کنین زودتر زایمان کنم خسته شدم الان توی 39 هفته ام، دو ماهه که همه جام درد میکنه دیگه داغون شدم دعا کنین ان شاء الله تا دو سه روز دیگه زایمان کنم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

چشم عزیزم شمام منو دعا کن مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم و همه چی تا اخرش عالی پیش بره و پلاکتمم بالا اومده باشه ممنون اسمم لیلا

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
چشم عزیزم شمام منو دعا کن مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم و همه چی تا اخرش عالی پیش بره و پلاکتمم بالا ...

ان شاء الله خدا خیلی زود دلتو شاد کنه و به حاجت دلت برسی خدا بهت بچه سالم و صالح عنایت کنه عزیزدلم 

الهی آمین   

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله خدا خیلی زود دلتو شاد کنه و به حاجت دلت برسی خدا بهت بچه سالم و صالح عنایت کنه عزی ...

ممنون عزیزم

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍