2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 27 پست
خونه که خریدین تو همون شهره مادرشوهرته؟ شهری که اونا زندگی میکنن یا دوره؟

تو همین شهره چون به محل کارم نزدیکه و هم چون شاغلم در نبود من پسرم با مادر همسرم میمونه

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

13 سال قبل تو میخواستی از اون خونه در بیای بری مستاجری الان وقتی از اون خونه در بیای میری خونه خودت ...

دقیقا همین فکر بهم انگیزه میده و امید

دوسالم تحمل کن سخته میدونم اما ان شاالله میری خونه خودت

اتفاقا فکر خونه خودم خیلی امیدم رو به همه چیز افزایش داده انشالله خدا قسمت همه مستاجرها کنه

ببین الان خونه خریدن خیلی سخته من تمام طلاهامم فروختم ماشینمو فروختم پول پیش خونه رو گذاشتم وام گرفت ...

درسته همینطوره

اگه فک میکنی صاحبخونه شدن به انرژیت اضافه کرده و تجربه ت واسه مدیریت تو یه ساختمون بودن با خانواده شوهر رو زیاد کردی بنظرم برو خیلی هم خوبه

انشااله خیره

گلم چیکار می‌کنی که دیگه تو زندگیت دخالت نکنن؟ زیاد نیان خونت ؟ مزاحم زندگیت نباشن؟

من کاملا حریم‌ها رو حفظ میکنم, هیچ وقت هم نمیجنگم با پنبه سر میبرم طوری که کسی رو از خودم نرنجونم و اینکه وقتی هم که خونشون میرم متکلم وحده نیستم به هیچ عنوان

من کاملا حریم‌ها رو حفظ میکنم, هیچ وقت هم نمیجنگم با پنبه سر میبرم طوری که کسی رو از خودم نرنجونم و ...

چطوری آخه وقتی دخالت میکنن با همه چی کار دارن همش میگن بیایید یا ما بیاییم خونتون شوهرمم بچه ننس هرچی مادرش بگه نه نمیگه 

چطوری آخه وقتی دخالت میکنن با همه چی کار دارن همش میگن بیایید یا ما بیاییم خونتون شوهرمم بچه ننس هرچ ...

میدونی نظر من اینکه شما بیشتر روی همسرت کار کن،چون همیشه احترام گذاشتم خانواده همسر برگرفته از رفتارهای همسرت با شماست،وقتی ببینن همسرت بهت احترام میذاره و براش مهمی خودشون رو کاملا جمع میکنن 

ببین الان خونه خریدن خیلی سخته من تمام طلاهامم فروختم ماشینمو فروختم پول پیش خونه رو گذاشتم وام گرفت ...

خونه نو مبارک عزیزم. بشادی داخلش زندگی کنید

انشاا.. این دوسال به سرعت برق و باد بدون دلخوری  بگذره