2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الان سی و هشت روزه است

پسر من نارس دنیا اومد الان دو ماهشه ۲۰ روز اینتوبه بود ریه اش عفونت داشت خداروشکر الان خوبه احتمالا فردا مرخص بشه. بچه شمام بعد اینکه مرخص شد بیحال بود؟ این بی حاله میگن اثر آنتی بیوتیک هاست

پسر من نارس دنیا اومد الان دو ماهشه ۲۰ روز اینتوبه بود ریه اش عفونت داشت خداروشکر الان خوبه احتمالا ...

خدارشکر که حالش خوبه خدا براتون حفظش کنه خیلی سختع ادم بچه شو رو تخت بیمارستات ببینه. دختر من خیلی بیقرار بود دقیقا چهل و هشت ساعت یکسر بی خواب بود و گریه میکرد ولی هر روز داره بهتر میشه خدارشکر

خدارشکر که حالش خوبه خدا براتون حفظش کنه خیلی سختع ادم بچه شو رو تخت بیمارستات ببینه. دختر من خیلی ب ...

ممنون عزیزم . اره واقعا من که تو جوونی پیر شدم با این بچه. چند هفته دنیا اومد چند کیلو بود تشنج نداشت؟

ممنون عزیزم . اره واقعا من که تو جوونی پیر شدم با این بچه. چند هفته دنیا اومد چند کیلو بود تشنج نداش ...

سی و هشت بود سه کیلو ولی از اول عفونت داشت تا اینکه از بچه ها آنفولانزا گرفت بدتر شد

سی و هشت بود سه کیلو ولی از اول عفونت داشت تا اینکه از بچه ها آنفولانزا گرفت بدتر شد

خانوم میشه بپرسم بچه تون چه علایمی داشت؟ دختر خواهر من دو ماهه ست، یه هفته س بستریه، امروز اینتوبه ش کردن. اولش گفتن عفونت خون داره، امروز هم که هی نفسش قطع میشد بردن آی سی یو. 

به خاطر خدا ما رو راهنمایی کنین چیکار کنیم، مادرش داره دق میکنه، دکترا نمیتونن تشخیص بدن چشه

خیلی 
خانوم میشه بپرسم بچه تون چه علایمی داشت؟ دختر خواهر من دو ماهه ست، یه هفته س بستریه، امروز اینتوبه ش ...

سلام عزیزم دختر من بینیش کامل کیپ شده بود اصلا نمیتونست شیر بخوره سرفه های شدید خلط دار داشت وقتی بردمش بیمارستان اکسیژنش تا هفتاد افت کرده بود بیحال بود از همون اول ان آی سیو بستریش کردن و عکس از ریه گرفتن که دکتر گفت یه سمت ریه اش کامل درگیره و اینتوبه شد ده روز طول کشید که ۶ روزش زیر دسنگاه بودایشالا خواهرزادتون هم به سلامت برمیگرده بغل مادرش روزای سختی گذروندم درکتون میکنم ولی نگران نباشین بچه ها زود خوب میشن