دخترش ۱۵ سالشه خواستگارش پسر خاله مون هست که ۲۶ سالشه . چن ساله میخوادش. امسال اوند خواستگاری . پسر خیلی خوبیه هر امتیازی که یه پسر خوب باید داشته باشه این همرو با هم داره . تحصیلکرده است از نطر طاهری عالیه . وضعش توپه . یه ماه تمام رفتن مشاور .مشاور گفت که از هر نطر تاییدش میکنه . شوهر خواهرم همش جواب رد میداد ولی پسر خاله ول کن نبود .براش کلی هدایا میفرسته . هر شرطی خواهرم گذاشت قبول کرد حتی امضا هم کرد . دختر خواهرم خیلی عاقله یه ماه گفت باید برم بیرون اخلاقش ببینم چه جوریه الان خیلی راضیه . ماشین خارجی خونه حتی حق ادامه تحصیل خارج از کشور رو بهش داده جلو ما و پدر مادرش قول خوشبختی دختر خواهرم رو داد. از نطر شعور و معرفت و احترام که دیگه نگم . قراره یه انگشتر بیارن تا ۴ سال دیگه که دختر خواهرم کنکور قبول شد بعد عقد کنن . خواهرم به خاطر تفاوت سنیش یه کم دودله . من بهش گفتم مهم اخلاقه دوست داشتنه .الان که مثلا منو شوهرم ۲ سال فرقمونه چکار کردیم نه پولی نه خوشبختی هیچی .
بنظرم مشاورشونو عوض کنن!:/ بااین اختلاف سن و کودک همسری فکر نمیکنم نتیجه خوبی داشته باشه:/
به نطرم دو این دوره کسی پیدا نمیشه همه ی شرایط رو بپذیره . پسره هم اهل کار و زندگیه شاید ۲۶ سالش باشه اما سرمایه ش به اندازه ی مرد ۵۰ ساله است چون از ۱۵ سالگی هم کار کرده هم درس خونده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میدونه گلم ولی پسر خوب این دوره به نطرم اصلا نیست .نه اهل دوده نه هیزه فقط اهل کار . ۵ تا کار رو با ...
سن مهمه میدونم . ولی اینکه کسی پیدا شه تا پای جون دوستتت داشته باشه مهمتره . من خودم با همسرم ۲ سال فرقمونه اصلا تفاهم نداریم . پول هم به نطرم خیلی خیلی مهمه .اطرافمون دیدم این اختلاف سنی رو ولی زنه مثل پرنسسها زندگی میکنه .
مممنون گلم . من فقط ادب و شعورش رو تحسین میکنم . چون دامادهای پدرم یه ارزش کوچیک برای پدر مادرم قائل نیستن . ولی وقتی رفتار این پسر رو میبینم کیف میکنم
حالا من بقییش رو نخوندم چطوری 15 بعد طرف چند سال میخواستش ؟
۳ ساله میخواد منتطر بود دختر خواهرم یه کم قد بکشه . چون فامیل هم بودیم تو رفت آمد ها رفتار دختر خواهرم رو پسندیده و یکی از دلایلش برخورد اجتماعی دختر خواهرم بود که خیلی خوشش اومده بود
بی دلیل نیست که همه جای دنیا سن قانونی رو 18 سال گذاشتن چون قبل اون واقعا ادم پخته نیست حتی اگر عاقل ...
بآور نمیکنی ماشالله هیچ گدوم ما خواهرا به اندازه این دختر عاقل نیستیم .خود من خیلی احساسی و با عجله که عشقم اومده فوری جواب مثبت دادم و نتیجه خوبی هم ندیدم .ولی این دختر پیشنهاد مشاوره و اینکه چن جلسه برن بیرون .و حتی اینکه الانشم میگه این چیزا هول هولکی نمیشه باید دوباره بسنجم .
اینجور ک شما مدام از پول حرف میزنید فکر کنم معیارتون فقط پوله پسرس:/ اخه بچه15ساله تا چهارپنج سال د ...
گلم میدونم شاید معیارش عوص بشه ولی یه دختر وقتی تت. سن ۱۸ سالگی برسه یا بیشتر چی میخواد بهتر از این . دنیا رو زیر پاش گذاشته .حتی تحصیل در رشته پزشکی . حتی کلاسای کنکور . اینکه گفته هیچ محدودیتی برات ندارم میتونی با دوستا بری بیرون بگردی . خونه تو بهترین منطقه تهران . خریدن ماشین ب اش تو سن ۱۸ سالگی . شعور و معرفتش . اهل کار و زندگی . اینا کم نیست به نظرتون.
ببخشید اسی امیدوارم ناراحت نشی من فکرمیکنم کلا نظرتون مثبته اگه مثبته نطر دیگران براتون مهم نبا ...
می ونم گلم خواهرم خودش جوابش منفیه . ولی من اطرافمون پسر بد مرد بد خیلی دیدم . شوهر خود من با اینکه پاکه پاکه اما هر روز بخاطر بی پولی اذیت میشیم حتی به طلاق هم فکر کردیم . ومن خودم شخصا تربیت و شعور برام مهمه دیدم تو اقوام داماد چه طور به پدر زن مادر زن بی احترامی میکنه نمونش شوهر خودم . من پولش برام تو اولویت سومه بیشتر ادب و شعورش برام مهمه . شما حق دارین از نزدیک ندیدین . منم مثل شما بودم اما با چنتا برخورد نطرم نسبت بهش عوض شد .و اینکه عزیزم شرط شوهر خواهرم این بود که عقدش ۱۹ سالگی باشه . ایشون هم قبول کردن گفتن فقط خیالم راحت باشه دختر شما برای منه ۲۰ سال هم بخواین من صبر میکنم .