2777
2789

دخترش ۱۵ سالشه خواستگارش پسر خاله مون هست که ۲۶ سالشه . چن ساله میخوادش.  امسال اوند خواستگاری . پسر خیلی خوبیه هر امتیازی که یه پسر خوب باید داشته باشه این همرو با هم داره . تحصیلکرده است از نطر طاهری عالیه . وضعش توپه . یه ماه تمام رفتن مشاور .مشاور گفت که از هر نطر تاییدش میکنه . شوهر خواهرم همش جواب رد میداد ولی پسر خاله ول کن نبود .براش کلی هدایا میفرسته . هر شرطی خواهرم گذاشت قبول کرد حتی امضا هم کرد . دختر خواهرم خیلی عاقله یه ماه گفت باید برم بیرون اخلاقش ببینم چه جوریه الان خیلی راضیه . ماشین خارجی خونه حتی حق ادامه تحصیل خارج از کشور رو بهش داده جلو ما و پدر مادرش قول خوشبختی دختر خواهرم رو داد. از نطر شعور و معرفت و احترام که دیگه نگم . قراره یه انگشتر بیارن تا ۴ سال دیگه که دختر خواهرم کنکور قبول شد بعد عقد کنن . خواهرم به خاطر تفاوت سنیش یه کم دودله . من بهش گفتم مهم اخلاقه دوست داشتنه .الان که مثلا منو شوهرم ۲ سال فرقمونه چکار کردیم نه پولی نه خوشبختی هیچی . 

دختر خواهرت بچه اس برا ازدواج

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی پول قیافه نمیشع  اون دختر الان اوکی چند سال دیگ که بلوغش کامل شد  پخته ترشد میفهمه اشتباه کرده و سن همسرشم زیاده و پیر شده ومیرع سمت کارای دیگ .... بیشتر طلاق هاخیانتا  همین جوری پیش میاد

•𝘓𝘖𝘝𝘦 𝘒𝘰𝘙𝘦𝘢🇰🇷•
نه اتفاقا یه ماه مشاوره رفتن مشاوره گفت من این پسر رو تایید میکنم و فاصله سنی شون نرماله .

بنظرم مشاورشونو عوض کنن!:/

بااین اختلاف سن و کودک همسری فکر نمیکنم نتیجه خوبی داشته باشه:/

^_^ my mixed feelings
سن و تفاوتش مهمه خودتونو گول نزنید

میدونه گلم ولی پسر خوب این دوره به نطرم اصلا نیست .نه اهل دوده نه هیزه فقط اهل کار . ۵ تا کار رو با هم انجام میده . از این مهمتر خانواده بسیار خوبی دارن . برادرش هم تفاوت سنی با خانومس همینه تو خوشبختی زبون زد فامیلن

خب اشکال نداره عقد نمیکنه تو این ۴ سال بیشتر همو میشناسن بنظرم قبول کنه 

بله درسته الان ۳ ماهه بخاطر آشنایی میرن بیرون .دو جا مشاور رفتن . دختر خواهرم خیلی ازش راضیه . خانواده ش هم می‌شناسیم بسیار خانواده خوب و ابرو دارن