2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم دلخور شم؟

306 بازدید | 27 پست

سلام خانما من و دوست پسرم چهار ساله باهمیم تا الان هیچ مشکل جدیم نداشتیم 

ولی عصر چند بار پیام دادم جواب نداد بعد که جواب داد گفت بیرونم کلی شوخی کردیم باهم آخرش پرسیدم کجایی با یکی از دوستای پسرش و دو تا دختر هم دانشگاهیشون کافه بود. میدونم فقط دوست معمولین و حتی منم میشناسن ولی بازم قلبم مچاله میشه من بخاطر شرایطم نمیتونم باهاش برم بیرون چند ماه یه بار میرم وقتی میشنوم با دوستای دخترش میرن کافه و رستوران قلبم درد میگیره نمیدونم حسادته یا چیه 

به نطرتون حق دارم یا زیاده روی میکنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم.

اون باید بیشتر حواسش باشه

ولی خب از اونجایی که پسرا خنگ میزنن تو این قضایا

باید بهش بفهمونی 

دوس دختر منم سر همین رف

نفهمیدم چی میخواد وقتی خواست بره گف با دخترا زیاد حرف میزنیو گرم میگیری

خب من نمیدونستم بدش میاد

توئم از قدرت دخترونت استفاده کن و خرش کن بهش بفهمون ناراحت میشی

خوشبحالت مال من پرستاره دائم باهمن

😂برامن حتا  لباساشم من باید اوکی و بدم  البته اینا دوطرفس

بگیررر زیر کنترل خدت رلتو 😐بگو پ منم با دوستای پسرم میرم بیرون کافه

•𝘓𝘖𝘝𝘦 𝘒𝘰𝘙𝘦𝘢🇰🇷•
پسرم. اون باید بیشتر حواسش باشه ولی خب از اونجایی که پسرا خنگ میزنن تو این قضایا باید بهش بفهمونی ...

دفعه قبل که باهاشون بیرون بود خیلی دلخور شدم بهش گفتم که اذیت میشم ولی خب اون با استدلال اینکه اونا میدونن چقد دوست دارم بازم باهاشون رفته بیرون

از نظر فیزیولوژی یه خانوم اقاش رو برای خودش تنها میخواد به نظر من زیاده روی نیست این جزو روحیات یه خانومه و حق داری ناراحت بشی. خلوت زیادی با جنس مخالف کار دست آدم میده حالا شوخی یا جدی یا هرچی