2777
2789
رشتم حسابداری و مدیریت دولتی هس؟

سلام یه سوال داشتم راجب کنکور حسابداری. من کار و دانش هستم و برای کنکور باید منابع فنی بخونم و امتحان بدم.

خسته سختمه بخوام هم درسهای فنی بخونم هم عمومی هاش که میشه شیمی،فیزیک و ریاضی و درسهای خودمم بخونم

میخواستم بدونم اگر از شرط معدل برم مشکلی پیش میاد و چیزی از دست میدم؟؟؟ دوست دارم حسابداری مالی یا حسابرسی بخونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی ک پیش نمیاد ،شما رتبه مد نظرتون چند میخوای بشه

خب اگر کنکور بدم که دوست دارم رتبم کم بشه😅😂

ولی اخه میدونم ازاد قبول میشم فکر نمیکنم‌اونقدر رتبه‌ام بالا بشه که دولتی قبول بشم و اینکه اگر قراره ازاد برم خب از شرط معدل برم که بهتره... 

تازه بخاطر کنکور هم اذیت نمیشم

مشکلی ک پیش نمیاد ،شما رتبه مد نظرتون چند میخوای بشه

میگن یکسری رشته هارو نمیتونی بخونی با شرط معدل بری. میترسم دانشگاه خوب نیوفتم یا نتونم رشته خوبی بخونم(میخوام گرایش هاب حسابداری بخونم)

برای کار. خیلی دوست دارم کار کنم و مستقل بشم. واسه همین رفتم حسابداری اصلا

اگه برای کار میخوان  دانشگاه کمکی بهتون نمیکنه ولی آموزشگاهها بیرون میتونید برید کلاس هاش برنامه اصلی شو یاد بگیرد

بختیاری جذاب
خب اگر کنکور بدم که دوست دارم رتبم کم بشه😅😂 ولی اخه میدونم ازاد قبول میشم فکر نمیکنم‌اونقدر رتبه‌ ...

سلام عزیزم من ی سوال ازت داشتم من تاپیک های قبلیت رو خوندم که رفتی حساب داری شک هم داشتی. میخواستم ببینم چطور بود ؟ریاضیش زیاده؟ سخت بود یا نه؟ بعد اینکه بازارکارش چطوره ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم