2777
2789
عنوان

دلم گرفته :)

445 بازدید | 19 پست

خستم. از زندگی. درس. شاید بگید بچم ول خب سخته. فردا باید برم مدرسه خوابگاه 

دلم گرفته اصلن دلم نمیخاد درس بخونم میخام یه  یکی دو روز برم یه جایی ک خودم تنها باشم از همه دور باشم. یا با یه نفر باشم ک درکم کنه ☺

نمیدونم چم شده نمیتونم گریه کنم چن وقته خیلی دلم پره ول نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم از درس خسته شدی

دیقا اخه منی ک نمیخام کنکور بدم چرا باید درس بخونم و انقد استرس ب خودم بدم 

استرس اصلن خوب نیس ولی نمیتونم استرس نگیرم. ای خدا   

دیقا اخه منی ک نمیخام کنکور بدم چرا باید درس بخونم و انقد استرس ب خودم بدم  استرس اصلن خوب نیس ...

منم شدیدا استرسیم دیگه بیخیال درس شدم سلامتیم مهمتره

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
سلام عزیزم💚 تنها نیستی ، منم مثل شمام. بیا بغلم🫂

بیا بغلم 

باید تو این وقتا پدر مادر درکت کنن ول اصلن درکم نمیکنن همش میگن تو خیلی ب چیزای الکی فک میکنی ول از دلم ک خبرندارن

نه خسته شدم از استرس 

خیلی خوبه تونستی کنار بزاریش ول من نمیتونم تا معلم اسمم رو صدا میزنه تمام بدنم سرد میشه هرچی خوندم رو فراموش میکنم. ولی اگ از یه نفر دیگ بپرسه با خودم خوب جواب میدمش

بیا بغلم  باید تو این وقتا پدر مادر درکت کنن ول اصلن درکم نمیکنن همش میگن تو خیلی ب چیزای الکی ...

دقیقاً

من درک میکنم شمارو عزیزم، البته من کنکور دادم ، این شرایط رو گذروندم.

اگر بگم استرس نداشته باش که نمیشه ، استرس رو تا حدی میشه کنترل کرد ، ولی سعی کن خیلی به نمره اهمیت ندی که حالت بدتر بشه💖اندازه توانایی خودت درس بخون ، کنکور هم همینطور ، اندازه ای که میدونی مغزت توان داره . اینطوری در آینده هر شرایطی که پیش بیاد ، به خودت میگی من در همه ی شرایط اندازه توانم کار کردم ، بقیه‌ش رو خدا خودش میدونه🌷

دقیقاً من درک میکنم شمارو عزیزم، البته من کنکور دادم ، این شرایط رو گذروندم. اگر بگم استرس نداشته ...

ممنون دارم کم کم اروم میشم. 

ایشالا هر دعایی داری زود مستجاب بشه 🌹✨

خیلی خوبه تونستی کنار بزاریش ول من نمیتونم تا معلم اسمم رو صدا میزنه تمام بدنم سرد میشه هرچی خوندم ر ...

مدرسه میری ول نکن تا دیپلم رو بگیر حداقل من پشت کنکوریم و اینکه منم مثل تو حتی گاهی از استرس تهوع میگرفتم تپش قلب میگیرم بنظر ریشه در اعتماد به نفس داره نترس از هیچی من واقعا مریض شدم 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22