2777
2789
عنوان

کوله باری از تجربه هستم

691 بازدید | 87 پست

در مورد رژیم و وزن کم کردن،بارداری،سقط،زایمان زودرس،شوهری که یه بارداری تجربه نداشت،توی دومی فوق العاده شد ،با داشتن دوتا بچه برگشتم به حرفه ی قبل ازدواجم یعنی نقاشی ،بچه تو بغل یه سبک جدید از نقاشیو حرفه ای شدم و دیپلم افتخار گرفتم ،صبورم ،مهربونم ،غم میخورم،زور میشنوم،ولی ادامه میدم و و و و و 

دوستدارم بهتون کمک کنم 

هرسوالی جز درسی دارید بپرسید 😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  توروخدا اگ کسی میدونه جواب بده دارم دیوونه میشم

۳ساله فهمیدم تنبلی دارم قبل اون سر تاریخ دقیق پریود میشدم،الان ماه دومه اقدامم ۱۵ سیکلمه،هیچ ترشحی برای تخمک گذاری ندارم ،کیت زدم منفی بود ،دمای بدنمم چک میکنم یه چیز ثابته ،هییییچ ترشحی هم ندارم برعکس ماه قبل ،بنظرتون چکار کنم؟😭😭

شوهر من بیششسش از حد زن داداشو دوست داره در حالی که زن داداشش یک شیطان دو رو هستش و چه بلاهایی که سر من نیاورده. به نظر شما چطوری شوهرم رو ازش دور کنم

اینم بگم شوهرامون شریک کاری هستن و اصلا امکان نداره جدا بشن

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
شوهر من بیششسش از حد زن داداشو دوست داره در حالی که زن داداشش یک شیطان دو رو هستش و چه بلاهایی که سر ...

خونه هاتونم مشترکه؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

سلام  توروخدا اگ کسی میدونه جواب بده دارم دیوونه میشم ۳ساله فهمیدم تنبلی دارم قبل اون سر تاریخ ...

از اَدمینایِ فلورا تاجیکی رژیم اصلاح سبک بگیرید همشون ماما هستن توکل بخدا ان شاءاله درمان میشین هزینشم زیاد نیس

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
خونه هاتونم مشترکه؟ 

بله تو یه ساختمونیم باورت میشه انقدر وقیحه لباس گذاشته بودم بالکن خشک بشه بالکنشو شست رو لباسام

همه کاری میکنه ولی شوهرم همش میگه اشکال نداره بزرگتره

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
سلام  توروخدا اگ کسی میدونه جواب بده دارم دیوونه میشم ۳ساله فهمیدم تنبلی دارم قبل اون سر تاریخ ...

رفتی دکار؟

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
بله تو یه ساختمونیم باورت میشه انقدر وقیحه لباس گذاشته بودم بالکن خشک بشه بالکنشو شست رو لباسام ...

منم باجاریم مشترک هستم مصیبت دارم فقط مصیبت آرزومه یک ساعت فقط واسه خودم باشم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏