2777
2789
عنوان

حسودیم شد🥲

401 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خوبید

من خیلی دوست دارم شاغل باشم و فعلا دانشجوام 

شاید کل ایام روزمو صرف فکر کردن به این میکنم که حتی قبل تموم شدن درسم ، یه شغل خونگی یه کار در منزلی چیزی داشته باشم و چشم ندوزم به یه مقدار اندکی که آیا شوهرم لطف کنه بده یا نده.....

دست خودمم نیست یه مدتیه به شدتتتت به خانم های شاغل حسودی میکنم

به همه ی خانم های شاغل حسادت میکنم با حسرت نگاشون میکنم انگار هزاران هزار از خودم اونارو بهتر و موفق تر میدونم و حسرت میخورم و اذیت میشم

کسی هست مثل من باشه؟

بنظرتون چکار کنم؟

توی کتابخونه یا فروشگاهی چیزی نیمه وقت کار کن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی کتابخونه یا فروشگاهی چیزی نیمه وقت کار کن

شهرمون کوچیکه و شبیه روستاس بیشتر

کتابخونه که یه حالتی دولتیه و معلم های بازنشسته ادارش میکنن

فروشگاهم به اون صورت نداره مغازه داره که هر مغازه خود مغازه دار مدیریتش میکنه....

خواهر منم میگه بهت حسادت میکنم با اینکه چیزی خاصی ندارم چرا؟ 

بخاطر درآمدتون دیگه عزیزم

اینکه از خودت اختیار داری وقتی میری مغازه شال فروشی و بین سه تا شال گیر میکنی به فروشنده بگی هر سه تا رو برمیدارم ، اینکه اگه دلت بخواد میتونی برای مادرت یه انگشتر بخری بدون اینکه شوهرت در جریان باشه و نزاره......میفهمی؟🙃

شهرمون کوچیکه و شبیه روستاس بیشتر کتابخونه که یه حالتی دولتیه و معلم های بازنشسته ادارش میکنن فروش ...

خب میتونی ادمین پیجای کاری بشی یا اگه کار با لب‌تاپت خوبه مقاله بگیری تایپ کنی پاور درست کنی و...

درآمدش کمه‌ ولی خب از هیچی بهتره لازمم نیست از خونه بری بیرون

تو دیوار من چند باری آگهیشو دیدم میخوای یه سرچ بزن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
خب میتونی ادمین پیجای کاری بشی یا اگه کار با لب‌تاپت خوبه مقاله بگیری تایپ کنی پاور درست کنی و... د ...

واقعا هست؟

چقدر خوب همینم بخدا برام خوبه😍🥺

چی سرچ کنم؟

من شاغلم اما خیلی اذیتم بازم خداروشکر که یه حقوقی دارم(خیلی کمه اما روزی رسان خداس میرسونه) من حسودیم نمیشه ولی اونایی که جلوی چشمم بدون هیچ تلاشی با پارتی رفتن جاهایی از جمله شرکت نفت و هسا و ... شرکتهای خیلی خوب کار میکنن خیلی غصه میخورم و میگم حق الناس شاخ و دم نداره حق چند نفر ضایع کردن تا با پارتی برن بالا

من شاغلم اما خیلی اذیتم بازم خداروشکر که یه حقوقی دارم(خیلی کمه اما روزی رسان خداس میرسونه) من حسودی ...

من آرزومه حتی یه کار جز داشته باشم و یه مبلغی دربیارم 

انگار پول درآوردن بهم اعتماد به نفس میده حس میکنم به چیزی که از خودم میخوام تبدیل شدم🥲❤️