2777
2789
عنوان

یبوست شدید

177 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها پسرم ۴ سالشه دوساله کخ درگیر یبوست م داروی پیدرولاکس دارم میدم دو روز اول ۵ گرم تو ۶۰ میل آب دادم روز سوم باز گوله گوله بود مدفوع ش روز سوم و چهارم ۱۰ گرم دادم تو ۱۲۰ میل آب فرداش مدفوع خیلیییییی حجیم شد و دردش گرفت ولی اولش گوله بود بعدش نرم قطرش باور کنین ۴ سانت بود اعصابم خورده هرکار میکنم درست نمیشه اخه با دارو باید انقدددددر حجیم پی پی کنه؟؟؟؟ چرا بچه ها چیکار کنم توروخدا یکی بیاد کمکم کنه دکتر ایمانزاده بردم تاثیرنداشت نمیدونم روده ش گشاد شده نمیدونم تنبلی دائمی داره این بچه چیکار کنم درد نکشه همه راه های طبیعی و کنجد و هویج و سبزیجات و روغن زیتون و همه اینا رو امتحان کردم افاقه نمیکنه عوض اینکه بهتر شه حجیم تر میشخ ندم هم قطرش کمه اما گوله گوله س پیدرولاکس هم جوابش همینه ۵ گرم میدم گوله گوله س ۱۰ گرم میدم حجیمه اصن نمیخواد درست کار کنه توروخدا کسی تجربه داره بچه ش اینجوری بوده خوب شده بیاد بهم بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پسرم از تیر پارسال درگیرش شد ی عذابی میکشید منم از اون بدتر همهچیو امتحان کردم آخر پروانش شد بادوم زمینی،مغز تخمه،عسل و آب فراوان بعلاوه تحرک،خداروشکر الان خوبه یعنی پارسال اسفند خوب شدا.

هرچی سردیم خورد حتما پشتش نبات داغ بده سردی یبوست میاره

پسر من الان ۵ سالشه 

اینارو انجام بده بهت قول میدم بخدا درست میشه.من دیگه دکتر نموند نبرده باشم.فقط اینا خوبش کرد

هر روز  روي صبح خاكشير اب جوش بريز و ولرم بشه بهش بده  اينو هم امتحان كن شايد جواب د ...

من برا کبد خوردم اینو آب جوش میریختم 

یبوست شدم 🤦‍♀️

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
عزیزم من پسرم از تیر پارسال درگیرش شد ی عذابی میکشید منم از اون بدتر همهچیو امتحان کردم آخر پروانش ش ...

عزیزم شاید بنظرت عجیب و ساده باشه ولی واقعا نتیجه میدهقول ۱۰۰ درصد بهت میدم خوب میشه من می‌دونم شما چی می‌کشی و اون بچه چه دردی،چون پسر من همراه مدفوعش خونم بود.

عزیزم من پسرم از تیر پارسال درگیرش شد ی عذابی میکشید منم از اون بدتر همهچیو امتحان کردم آخر پروانش ش ...

ببخشید منظورم اینه ک اینارو قاطی نکنیدا...جدا جدا بهش بدین ولی هر روز بدین پسرم نمیزاره ک درستو حسابی بنویسم