2821
2789
عنوان

با این زن چیکار کنم ؟

4203 بازدید | 162 پست

سلام دخترا

من به مادر شوهر دارم که در هر فرصتی منو مسخره میکنه یا یه انگی بهم میچسبونه ، قبلا یه شهر دیگه بودم کم می دیدمش الان ۳ ساله تو شهر اونام دیگه ذله شدم از دستش ، چیکارش کنم ؟ مثال بگم براتون ؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قطع ارتباط؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مثلا امروز جایی دعوت بودیم خانم صاحبخونه گفت عروسی ما وقتی رفتن لباس بپوشن برگشتند دیدند میز بغلی بقیه غذاشونو بردند گفت اینم زد زیر خنده و هر و هر و مسخره جلوی همه که حتما فامیل شما بودند و فلان که خانم صاحبخونه گفت مگه شما فامیل از شهر شوهرت داری گفتم نه والا من کلا اینجایی نیستم 

یا ادامو جلوی بقیه درمیاره

یا الکی میگه این دختر تو حاملگی همش خواب بود نمیتونست بچه رو نگه داره همش ما بهش خدمت کردیم در حالیکه تا ۶ ماهگی اصلا حتی نمیدونستن من حامله ام و تا هفته آخر هم حتی همه کارامو خودم کردم

فقط اینجور مادرشوهرا رو پسراشون دوسه بار بهشون بتوپن و بترسونن که به زن من دیگه حق نداری چیزی بگی در غیر اینصورت هیچ راهی نداره من شوهرم اصلا پشتم نیست مادرشوهرم هم همیشه منو میبینه تیکه بارون میکنه ولی بقیه ی عروساش رو چون از شوهراشون میترسه خیلی زبونش رو کنترل میکنه که چیزی بهشون نگه