2777
2789

سلام دوستان من ۴۱ سالمه و انتقال اولم مهر ماه بود که منفی شد و دو روز دیگه دوباره انتقال جنین دارم. اگر توصیه ای برای مثبت شدن انتقالم دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید.

۳ تا۵روز استراحت مطلق امپولاتم بگو بیان بزنن توخونه دستشویی فرنگی برو غذاهایی باطبع متعادل بخور ن گرم ن سرد نشاسته اگه قند نداری اب ولرم قاطی کن بخور گوجه فرنگی بخور بعد۵روزفعالیت بیشتربشه

خداروشکر یه دختر ۳ونیم ساله دارم که طبیعی باردار شدم و از ۱۴ ماهگیش اقدام به بارداری کردم و یک سال بعدش دوباره طبیعی باردار شدم که پوچ بود و از اون موقع بارداری با دارو رو پیش دکتر فوق تخصص نازایی شروع کردم و دو آی یو آی نا موفق داشتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ تا۵روز استراحت مطلق امپولاتم بگو بیان بزنن توخونه دستشویی فرنگی برو غذاهایی باطبع متعادل بخور ن گر ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوییت از دکترم نشاسنه در آب رو پرسیدم گفت نه و دلیلش نگفت. فکر کنم به خاطر اینکه تیروئید کم کار دارم یا شایدم بهش اعتقادی نداشت.

گلوکوفاژ هم از قبل انتقال برام شروع کرده که فکر میکنم برای قند بالاست ولی تو آزمایشام چیزی از قند با ...

گلوکوفاژ همون استرادیوله ولی خارجیش اسمش گلوکوفاژفک کنم بسته۴۰۰ نه؟

گلوکوفاژ همون استرادیوله ولی خارجیش اسمش گلوکوفاژفک کنم بسته۴۰۰ نه؟

فکر نکنم گلم گلوکوفاژ به نظرم همون متفورمینه قیمت دقیقشو نمیدونم

استرادیول هم خارجیشو پیدا نکردم و همه داروخانه ها میگن نگرد نیست منم بیخیالش شدم ایرانی گرفتم دکترم میگه همین ایرانی هم برات خوبه

ماه قبل به خاطر سرماخوردگیم انتقال دومم کنسل شد و دوباره این ماه هم دخترم سرما خورده و یه کم ته گلوم داره تحریک میشه و نگرانم دوباره انتقالم کنسل شه دعام کنید عزیزان دعاگوتون هستم