2777
2789

کوفت و گوه و زهرمار و درد و هزار تا بلا

{عاشق تاپیک های ترسناک و پاترهدی} با من زیاد بحث نکنید تو تاپیک ها حوصله خون و خونریزی و سر کله زدن با آدمای نفهم رو ندارم❌ به امضامم گیر نده. امضام هیچ ربطی به تو نداره فضول جانِ مَن!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا پنه درست کن

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

آقا من دارم املت درست میکنم با پیاز بخورم😋تو قابلمه درست کردم این دیگه اوج خلاقیتمه🥲😂😂

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
نوش جونت😐

به شما پیشنهاد دادم که درس کنی، نگفتم ازین غذا ها داریم که😉

{عاشق تاپیک های ترسناک و پاترهدی} با من زیاد بحث نکنید تو تاپیک ها حوصله خون و خونریزی و سر کله زدن با آدمای نفهم رو ندارم❌ به امضامم گیر نده. امضام هیچ ربطی به تو نداره فضول جانِ مَن!😊

توپک سوخاری پنیری

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

مرسی ما این غذاهایی که شما میخورین نمیخوریم

ما این غذا ها رو نمیخوریم اصلا رفتم برای شما تو گوگل سرچ کنم لیست بهترین غذا ها که دیدم این برازنده و مناسب تون بود