2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

610 بازدید | 10 پست

سلام، من قندم ناشتا 96.

دکتر فعلا گفته تا 19 آذر رژیم بگیرم ببینیم چی میشه. ولی با این رژیمی من دارم میگیرم و هیچی نمی‌خورم، میترسم ب بچم آسیب بزنم. یا خودمو از پا در بیارم.

مثلا گفته برنج سه روزی ی وعده بخور. ماکارونی و سیب زمینی هم همینطور. ینی یا برنج یا ماکارونی، یا سیب زمینی. 

کسی بوده مث من باشه؟ تجربه ای اگه دارین، ممنون میشم راهنماییم کنین. 

اگه انسولین بزنم میتونم همه چی بخورم؟ آخه خیلی دلم شیرینی‌جات میخاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا وقتی قند بالا باشه تمایلت ب شیرینی بیشتر میشه.من ابجیم برا بچه اولش قند داشت طفلک هیچی نمیخورد ب ...

من الان قرص مولتی ویتامین هم نمی‌خورم ک اشتهام کم باشه. ابجیتون انسولین میزد؟

عزیز دلم دیابت رو بچت تاثیر خیلی بدی میذاره فعلا همون رژیم رعایت کن دوس داری درگیر انسولین و بیمارست ...

کیه ک دوس داشته باشه؟ آخه در عرض این ی هفته ک رژیم گرفتم، کلا زیر چشام گود شده، انقد ک میترسم همه چی بخورم. غذام شده سبزیجات فقط. 

یا گوشت و مرغ کبابی بدون برنج. ک اصلا سیر نمیشم باهاشون

ازش میپرسی چیا می‌خورد؟ چیا میتونم بخورم؟ من الان فقط سبزیجات میخورم و مغزیجات. 

ببین اون هرچیزی ک قند داشت نمیخورد حتی چای هاشو فقط با یدونه کشمش میخورد.هندونه نمیخورد برنج خیلی کم میخورد 

ببین اون هرچیزی ک قند داشت نمیخورد حتی چای هاشو فقط با یدونه کشمش میخورد.هندونه نمیخورد برنج خیلی کم ...

من الان دو هفته ست هوس کیک کردم، هی خودمو گول میزنم ک یادم بره، نخام بخورم. ولی هنوز سه ماه مونده. 

منم خیلی شکمو بودم، همه چی میخوردم، الان خیلی سختمه

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی دنیاست خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید ادرسش میاد