2777
2789
عنوان

شما باشین کدوم و انتخاب میکنید

68 بازدید | 6 پست

بین این دوتا شغل

یکی با حقوق وزارت کار ماهی شش تومن اما تعطیلی داره و هیچ جای پیشرفتی نداره نهایت اضافه کاری بمونی بشه8تومن

یکی با حقوق 10تومن البته ممکن بیشتر بشه اما 10دیگه حتما هست ولی تعطیل نداره تا ده شب ساعت کاری بیمه هم ندره اما صبحانه و عصرانه و کارشم خیلی نسبت به بالایی سبک خیلی زیاد،،،و اینکه جای پیشرفت احتمالا داره 

بستگی داره

من مجردم و دومی رو ترجیح میدم

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

اگه متاهلی اولی، اگه مجردی دومی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره من مجردم و دومی رو ترجیح میدم

همسزم میخاد بره منم یه سال شرایط اولی هستیم هیچ پیشرفت نداشتیم تازه کلیم قرض کردیم اما پدرم مخالف میگع بیمه حیفه تعطیلات حیف،،،ولی دومی به نظرم خیلی بهتره

همسزم میخاد بره منم یه سال شرایط اولی هستیم هیچ پیشرفت نداشتیم تازه کلیم قرض کردیم اما پدرم مخالف می ...

بیمه رو خودتون رد کنید تازه شرایط میشه مثل اولی اونم با فشار کار بیشتر و بدون مرخصی و تعطیلی 

پس اولی انگار بهتره اگه بیمه داره

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...