2777
2789
عنوان

کمکک

10610 بازدید | 21 پست

دوستان دختر من ۱۶ سالشه تپش قلب گرفت بر م دکتر گفت قرص کنکور ۲,۵ بده بهش،بنظرتون زمانی که قلبش تپش نداره بهش بدم چون قطع کردنشم خطرناکه،میترسم فشارش بیوفته یا قلبش کند بزنه ممکنه؟؟

منم طپش قلب میگیرم وقتی استرسی میشم 

من دکتر بهم پرانول داده 

باید روزانه مصرف کنم 

ولی هر وقت طپش میگیرم میخورم فقطط 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

ننوشته چ مدت باید بخوره؟؟

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت تا وقتی خوب بشه توش قلبش ولی تپش قلب دائمی نیست که هی میاد و میره

میدونم مال منم دائمی نیست دکتر تجویز روزی دوتا کرده بود که خوب نیست بنظرم من استرس میگیرم میخورم 

حالا مال دختر شما باید ببینید که دکتر چطور گفته 

نه قرص کنکوره اسمش بیزوپرولول

هرچیه برا استرسش داده مرتب بده بخوره من ۳۸ سالمه از ۱۷ سالگی شروع شد استرسم هرمدت که دکتر گفته خوردم دارو شماهم نگران نباش همونجور که دکتر داده بده بخوره

گفته روزی یدونه ۲,۵ ولی وقتی قلبش تپش نداره بازم بدم؟؟!

اره بده بعد کم کم کمش کن 

روزی نصف بده 

دیگه کمش کن هفته ای بده 

چون از نظر من با قرص بخوای استرست کم بشه خوبه ولی معتادش میشی 

من از ۱۷ سالگی استرسی بودم و طپش قلب استرسی داشتم