2777
2789

بچه ها...دوستم ۸ساله ازدواج کرده تواین ۸سال هیچ مورد خیانتی از شوهرش ندیده هیچ مورد مشکوکی ندیده نه پیامک بازی نه تماسی نه بیرون رفتنی نه هیچ چیز دیگه ای...

اما میگه هرگز وبه هیچ عنوان گوشیش رودستم نمیده اصلا وابدا، مدام رمزداره واگه باکلی جروبحث بگه دوروز بعد عوض میکنه میگه حموم یادستشویی بره قایم میکنه گوشیش رو،اصلاجلوچشم من نمیزاره

دلیلشم اینه توگوشی مردا چیزایی میاد که دلم نمیخوادزنم ببینه اما این دلیل برا دوستم مسخره میاد

میگه چندبارم  درحد۱دقیقه چک کردم یواشکی چیزی ندیدم

امادوستم خیلی نگرانه ومیگه اگه خیانت کنه چی؟؟

دوستان من خودم به شخصه شوهرش رومیشناسم باهم رفت وامدداریم زیاد،ادم درست وپاکیه،حداقل اون چیزی که من تواین۸سال دیدم مدامم میگم شوهرت این کاره نیست امادوستم نگرانه

نظرشماچیه دوستان؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها قابل اعتماد نیستن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اگه واقعا خیانت کنه چی بحث اینده وزندگی دوستم درمیونه نباید کنکاش کنه اخه این همه اصرار برای مخفی کر ...

با این همه شک مجاب ب خیانت میشه

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

با این همه شک مجاب ب خیانت میشه

دوستم یاشوهرش؟؟

اگه منظورتون دوستمه تو روش که نمیگه میگه فقط خیلی زیاد زیرپوستی زیرنظرش میگیرم ازاین لحاظ حواسش هست که خیلی گیرنده وبه پروپاش نپیچه

نظرم اینه هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز هرگز۱۰۰ درصد به هیچ مردی لطمینان نکنید ح ...

موافقم باهاتون 

ایشونم شوهرش بنظرادم درستیه امانباید اعتماد کنه راه حلی برای فهمیدنش دارید

موافقم باهاتون  ایشونم شوهرش بنظرادم درستیه امانباید اعتماد کنه راه حلی برای فهمیدنش دارید

فقط باید منطقی باهاش حرف بزته براشم کم نذاره که بره یه کار بکنه بعد بگه تو باعثش بودی وبرام کم گذاشتی وبهشم بگه حس خوبی ندارم وقتی گوشیت رمز داره  نمیدونم فقط نیدونم حواسشو باید جمع کنه

فقط باید منطقی باهاش حرف بزته براشم کم نذاره که بره یه کار بکنه بعد بگه تو باعثش بودی وبرام کم گذاشت ...

تمام این کاروکرده مدامم سایلنته گوشیش میگه گاهی خودش حواسش نیست حتی گوشیش تو بغلش داره زنگ میخوره خودم میگم بهش که گوشیت داره زنگ میخوره