2777
2789
عنوان

رژیم طب سنتی

222 بازدید | 12 پست

دوستان چند روز پیش دکتر طب سنتی دارم. 

مزاج منو سودا تشخیص داد که بعد نسخه ام هم یه سری دارو گیاهی داد با طب سوزنی که مزاج کنترل بشه  و رژیم غذایی. من خودم وزنم نرماله  پلی  رژیمی که داده حذف روغن و نمک  

برنج تا شش قاشق فقط ناهار 

حذف کلیه نان 

کیک وشیرینی و شکلات و فست فود نوشابه و ابمیوه های صنعتی. 

چند روزه که شروع کردم. ولی خیلی خیلی سخته. صبحانه نمیدونم جی بخورم. بعد یع سری از داروها بعد صبحانه و ناهار هستش.  غذا که میخورم اصلا احساس سیری نمیکنم همش گشنمه. انگار مغزم خالیه. کسی تجربه داشته منو راهنمایی کنه 

تازه اولین طب سوزنی که روی دستام انجام داد. یه دفعه سرگیجه گرفتم و غش کردم. فک کنم چون فشارم پایین بود اینطوری شدم. 

تقریبا شش صد تومن همین جلسه اول خرج کردم ولی موندم چه کنم 

دکتر هم گفت مزاجت خطرناکه مخصوصا برای خانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گرسنه ای سعی کن مغزیجات و توت ، مویز  ،برگه میوه ها خرما و عسل و شیره انگور بخوری 

خیلی سیر نگهت میداره

در ضمن به این فکر کن بدنت داره سم زدایی میشه

در روز مرتب ابجوش بریز بخور میتونی توش ی دفعه هل بریزی .

یکبار زعفرون و گیاههای دیگه که مزه دار بشه 

اینجوری در روز کلی مایعات خوردی 

که خیلی کمک کننده است 

نون که نباید حذف کرد؛ نون سنگک و سبوس دار موردی نداره 

اتفاقا برنج کمتر باید استفاده بشه مثلا هفته ای سه بار 

و اینکه تو طب اسلامی و سنتی میگن ناهار نباید خورد ولی صبحانه کامل و شام هم قبل ۸ ۹ 

میتونی عسل و سه شیره و ارده و آجیل خام و مویز و انجیرخشک و میوه هایی مثل سیب، موز، انگور، گلابی، انار شیرین بخوری 

به جای قند و شکر هم استویا یا شکر قهوه ای استفاده کن 

نون که نباید حذف کرد؛ نون سنگک و سبوس دار موردی نداره  اتفاقا برنج کمتر باید استفاده بشه مثلا ...

اره اینکه نون رو کامل حذف کرده خیلی بده 

البته تا یکماه هست ها باز باید برم پیشش. 

اینکه همش حس گرسنگی داری بده