2777
2789
عنوان

چطور خونسرد باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 41 پست

من از این تکنیک ها و راهکارها استفاده میکنم.اول اگ امکان داره نفس عمیق میکشم که بدنم تنش نداشته باشه یا اب میخورم وخیلی وقتا محیط رو ترک میکنم ذکر خدا میگم وقتی اروم ترشدم میام توضیح میدم و توضیح میخوام.اینطوری هم دل کسی نشکسته هم از حقم دفاع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم

ولی خیلی‌وقته تلاش می‌کنم وقتی عصبانی شدم به اندازه چند ثانیه جلوی خودم رو بگیرم و هیچ حرفی نزنم

فقط سعی می‌کنم افکارم رو مرتب کنم و نفس عمیق و مقداری صبوری

بعد بهتر می‌تونی متوجه موقعیتی که درش هستی باشی‌ و حرف‌ها و رفتارت رو تنظیم کنی. همین‌که تا عصبانی شدی به یاد بیاری باید یکم ساکت بمونی و فکر کنی و جلوی خودت رو بگیری میشه کنترل خشم و حرص 

منم عین توام  ولی.  .وقتی عصبی میشم بابام هیچی نمیگه دورش بگردم بعدش بوسش میکنم و اشتی 😍 ...

خوش به حالت از تا دوهفته قهره جواب سلامم نمیده البته آدم مغروریم در همین حد سلام میکنم دیگه  

ولی این بر میگرده به دو چیز اینکه تا چه اندازه به روی خودت ونفست تسلط داری 

نمیدونم تا چه اندازه به گرفتن چله اعتقاد دارین 

میتونه هر چله ای باشه 

مثلا چل زیارت عاشورا یا زیارت حضرت زهرا

این چله ها فواید زیادی داره مثلا اگه شما چهل روز زیارت عاشورا بخونی وگناه نکنی وسعی کنی خودتو کنترل کنی دربرابر بعضی چیز ها به یه تسلط خاصی رو نفست میرسی که میتونی خیلی راحت خود تو کنترل کنی

من چله زیارت حضرت فاطمه گرفتم وقتی زیارت رو میخونم بعدش واقعا حالم یه جور دیگه میشد یه جوری شده بود که خالم میگفت چته چرا ساکتی😂

حرفام رو دلم میمونه منفجر میشم نمیتونم تحمل کنم کارم از صلوات گذشته ممنون

عزیزم هیچکی ارزش حال خوبتو نداره

وبدون چه حرفاتو به کسی بگی چه نگی اون در هرصورت بیخیاله وزندگی خودشو میکنه

پس توام بیخیال باش

هیچی دو روز دیگه خودش میاد منت کشی منم اینجوریم عصبی بشم بدجور عصبی میشم بعد بابام باهم قهر میکنه ب ...

خدا بده از این پدرا منو بابام اخلاقمون مث همه از بچه گی هرچی گفت گوش دادم دم نزدم اینجوری شد سر هر چیز کوچک ک قهر میکنه