سلام کیا حس پری داشتن قبل موعد یا بعد موعد ولی باردار بودن من ۴۱ پری ام سابقه تاخیر ب این طولانی نداشتم آز دادم فردا آماده میشه بی بی چک زدم منفی بود گفتن شاید نشون نمیده دوره هام ۲۵ الی ۳۲ روزس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی بی چک منفی شده شک نکن بارداری نیستی خودم این راه رفتم که بهت میگم ..به زودی ام پریور میشی .ووفعلا ...
چرا تو دل ادم خالی میکنید من خودم دو ساا اقدامم همه اینارو میدونم این همه تو همین سایت نوشتن ک باردار بودن بی بی چک نشون نداده حالا شاید منم مثل اینا بودم بی بی چک مثبت هم داشتن باردار نبودن همهه جی ممکنه
والا من اینجا ی چیز های خوندم ک شاخ درآوردم مثلا پریودی با بارداری نمیدونم بارداری ...
عزیزم منم سابقه تاخیر نداشتم و دقیقا موعدم حس پریودی داشتم و مطمعن بودم هر لحظه میشم با اینکه پنج سال ناباروری داشتم دکترا گفتن به هیچ وجه امکان بارداری نداری و . خونتون هم بهم نمیخوره منم میگفتم باردار نیستم آخه چند روز قبلش بی بی چک منفی بود مطمعن شدم صد در صد نیستم رانندگی میکردم وسایل سنگین بلند میکردم دیگه بچه خواهرم سنگین بود بلند کردم حس کردم دهانه رحمم داره باز میشه اینقدر درد پریود داشتم خلاصه خواهرم گفت از خدا نامید نشو برام همون لحظه بی بی چک خرید مثبت شد و باردار بودم الان بچم دو سالشه
اول آزمایش میرفتین بعد اگه منفی بود برای عفونت اقدام میکردین خب ☹️
عزیزم من خب ماه قبلی رفتم برا درمان عفونت دیگ..دکتر گفته بود عفونت داری نمیزاره باردار شی الانم واسه عفونت قرص.کرم واژینال مصرف میکنم..ولی این ماه ۱۱ روز از پریودم گذشته میگم بخاطر عفونت یا امکان داره باردار بشم......میگم شاید بخاطر قرص هاا
عزیزم منم سابقه تاخیر نداشتم و دقیقا موعدم حس پریودی داشتم و مطمعن بودم هر لحظه میشم با اینکه پنج سا ...
مرسی عزیزم ک تجربه ات گفتی دقیقا منم میگم همه چی ممکنه ولی ب عده ب ادم ناامیدی میدن چون بی بی منفی بوده باردار نیستی در حالی ک همین سایت پر کسایی ک آزمایش فقط نشون داده باردارن
چرا تو دل ادم خالی میکنید من خودم دو ساا اقدامم همه اینارو میدونم این همه تو همین سایت نوشتن ک باردا ...
عزیز منم سه سال منتظر بودم و عقب مینداختم بی بی چک منفی میرفتم ازمایشمم منفی میشد امید الکی فقط نابودت میکنه .. انشالله که باشی ولی بنده خدا چیزی نگفت عصبانی شدی بخاطر خودت گفت🙂🤲