2777
2789
عنوان

حس پری و بارداری ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک منفی شده شک نکن بارداری نیستی خودم این راه رفتم که بهت میگم ..به زودی ام پریور میشی .ووفعلا ...

چرا تو دل ادم خالی میکنید من خودم دو ساا اقدامم همه اینارو میدونم این همه تو همین سایت نوشتن ک باردار بودن بی بی چک نشون نداده  حالا شاید منم مثل اینا بودم  بی بی چک مثبت هم داشتن باردار نبودن همهه جی ممکنه

عزیزم مبااارکت باشه 

این بی بی چک به این پررنگی احتمال خیلی زیاد خطا نداره به خودت استرس، نده برای نی نی ضرر داره ان شاء الله صحيح و سالم بغلش بگیری 

برای منم خیلی دعا کن حالم خیلی داغونه

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
والا من اینجا ی چیز های خوندم ک شاخ درآوردم  مثلا پریودی با بارداری نمیدونم بارداری   ...

عزیزم منم سابقه تاخیر نداشتم و دقیقا موعدم حس پریودی داشتم و مطمعن بودم هر لحظه میشم با اینکه پنج سال ناباروری داشتم دکترا گفتن به هیچ وجه امکان بارداری نداری و . خونتون هم بهم نمیخوره منم میگفتم باردار نیستم آخه چند روز قبلش بی بی چک منفی بود مطمعن شدم صد در صد نیستم رانندگی میکردم وسایل سنگین بلند میکردم دیگه بچه خواهرم سنگین بود بلند کردم حس کردم دهانه رحمم داره باز میشه اینقدر درد پریود داشتم خلاصه خواهرم گفت از خدا نامید نشو برام همون لحظه بی بی چک خرید مثبت شد و باردار بودم الان بچم دو سالشه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

اول آزمایش میرفتین بعد اگه منفی بود برای عفونت اقدام میکردین خب ☹️

عزیزم من خب ماه قبلی رفتم برا درمان عفونت دیگ..دکتر گفته بود عفونت داری نمیزاره باردار شی الانم واسه عفونت قرص.کرم واژینال مصرف میکنم..ولی این ماه ۱۱ روز از پریودم گذشته میگم بخاطر عفونت یا امکان داره باردار بشم......میگم شاید بخاطر قرص هاا

خدایا شکرت
عزیزم مبااارکت باشه  این بی بی چک به این پررنگی احتمال خیلی زیاد خطا نداره به خودت استرس، نده ...

ممنون از دلگرمی که دادین❤️چشم حتما دعا میکنم چرا ناراحتین عزیز 😞

عزیزم منم سابقه تاخیر نداشتم و دقیقا موعدم حس پریودی داشتم و مطمعن بودم هر لحظه میشم با اینکه پنج سا ...

مرسی عزیزم ک  تجربه ات گفتی دقیقا منم میگم همه چی ممکنه ولی ب عده ب ادم ناامیدی میدن چون بی بی منفی بوده باردار نیستی در حالی ک همین سایت پر کسایی ک آزمایش فقط نشون داده باردارن 

چرا تو دل ادم خالی میکنید من خودم دو ساا اقدامم همه اینارو میدونم این همه تو همین سایت نوشتن ک باردا ...

عزیز منم سه سال منتظر بودم و عقب مینداختم بی بی چک منفی میرفتم ازمایشمم منفی میشد امید الکی فقط نابودت میکنه .. انشالله که باشی ولی بنده خدا چیزی نگفت عصبانی شدی بخاطر خودت گفت🙂🤲