2777
2789
عنوان

حس پری و بارداری ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 108 پست
عزیزم من خب ماه قبلی رفتم برا درمان عفونت دیگ..دکتر گفته بود عفونت داری نمیزاره باردار شی الانم واسه ...

اگه ماه قبل برای درمان رفتین چطور هنوز قرص و کرم دارین؟؟! من خودمم عفونت داشتم چند بار نهایتا یک هفته ده روز قرص و کرم داشتم 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ک  تجربه ات گفتی دقیقا منم میگم همه چی ممکنه ولی ب عده ب ادم ناامیدی میدن چون بی بی ...

من تو۲،۳ماه اقدام اولش ۲هفتع تاخیرداشتم قشنگ علائم بارداری هم داشتم پریودشدم ماه بعدش بازم تاخیربودامادرست یه هفتع بعدتاخیرحالت تهوعم شروع شدگفتم بازجوگیرشدم روزدهم باجنگ ودعوارفتم بی بی چک خریدم مثبت شدشایدرحمت داره آماده میشه واسه بارداری

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌
عزیزم منم سابقه تاخیر نداشتم و دقیقا موعدم حس پریودی داشتم و مطمعن بودم هر لحظه میشم با اینکه پنج سا ...

لقاحتون دور بوده لابد عزیزم بعد که زدین مثبت شده😊😊 انشالله خدا دامن همه منتظرا سبزکنه

اگه ماه قبل برای درمان رفتین چطور هنوز قرص و کرم دارین؟؟! من خودمم عفونت داشتم چند بار نهایتا یک هفت ...

من عفونتم شدید بود واژنم زخم شده بود ..گف بابد ادامه بدی تا کامل رفته بشه 

خدایا شکرت
همسرم رفت فردا میخواد بره ازمایش ولی دکتر معاینش کرده بود گفته بود عالی  من موندم نمیدونم باید ...

خودتم سونو و یه ازمایش کلی باید بدی عزیزدلم که چکاپ کامل بشی برو دکتر .. خداروشکر همسرت سالمه پنجاه درصد ماجرا حله

عزیز منم سه سال منتظر بودم و عقب مینداختم بی بی چک منفی میرفتم ازمایشمم منفی میشد امید الکی فقط نابو ...

ن نمیگم‌کسی امید الکی بده بهم خودم دو سال اقدامم همه چی می دونم دیگع همه جوانب در نظر گرفتم من مشکلی خودم هم ندارم اولین بار انقدر طولانی شده  نمیگم ۱۰۰ درصد باردارم ولی ۱ درصد احتمال هست  چون خودم دیدم شنیدم خوندم بی بی چک بعضی ها نشون نمیده مرسی  والا عصبی بدن ها فرق دارع تجربه هر کی ی چیز دیگه

ممنون از دلگرمی که دادین❤️چشم حتما دعا میکنم چرا ناراحتین عزیز 😞

ممنونم ❤️

نمی خوام ناراحتت کنم 

من باردار بودم و دخترم رو تو 19هفته از دست، دادم 

همسرمم متاسفانه رفته شهر دیگه برای کارش و مدتی می شه یپشم نیست 

فقط می تونم بهت بگم خیلی مراقب خودت باش 

جارو کشیدن و پله رو به حداقل حداقل برسون 

از توالت فرنگی استفاده کن 

طول سرویکس رو حتما تو سونو هات چک کن و به دکترت تاکید کن هرموقع نیازه حتما احتیاط کنه و سرکلاژت کنه. 

اصلا کار سنگین نکن 

وقتی درد شکم و انقباض داشتی پشت گوش نندازی بگی خوب میشم اگه از یکی دو بار گذشت برو دکتر 

برای منم دعا کن خدا لطف کنه بهم و دوباره این حس مادر رو تجربه کنم. نبود بچم منو داغون کرده 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
ن نمیگم‌کسی امید الکی بده بهم خودم دو سال اقدامم همه چی می دونم دیگع همه جوانب در نظر گرفتم من مشکلی ...

انشالله باردار باشی عزیزم منم خودم اینقدر انتظار کشیده بودم بی بی چکمم مثبت شده بود فکرمیکردم کاذبه میخواستم برم ازمایش خواهرم مبگفت نبرینش منفی بشه باز گریه میکنه🥺ولی خب من به بار بی بی چکم مثبت کاذب شد اونم وقتی بود امپول hcjزده بودم بعددیگه جز بار اخر همیشه منفی میشد ..ماه اخرقبل حاملگیم ده روز عقب انداختم ماه بعدش باردارشدم😊خدابزرگه🤲😊