2777
2789
عنوان

حس پری و بارداری ؟؟؟

1920 بازدید | 108 پست

سلام کیا حس پری داشتن قبل موعد یا بعد موعد ولی باردار بودن من ۴۱ پری ام سابقه تاخیر ب این طولانی نداشتم  آز دادم فردا آماده میشه  بی بی چک زدم منفی بود گفتن شاید نشون نمیده دوره هام ۲۵ الی ۳۲ روزس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی انشالله مثبته، منم فردا میرم آزمایش ،از بس اینجا خوندم که بیبی مثبت کاذب داره که استرس گر ...

والا من اینجا ی چیز های خوندم ک شاخ درآوردم  مثلا پریودی با بارداری نمیدونم بارداری  بودن با آزمایش هم مشخص نبوده امیدم ب همین حرف هاس ک منم بی بی نشون نداده ۳ روز پیش زدم نگرانم دو سال منتظرم  سابقع تاخیر نداشتم  طاقت ندارم ولس تو بارداری مطمئن باش

والا من اینجا ی چیز های خوندم ک شاخ درآوردم  مثلا پریودی با بارداری نمیدونم بارداری   ...

اره عزیزم منم اینارو خوندم عجیب بودن، خودمم 6 ماه اقدام بودمو نمیشدم الانم به شدت استرس دارم، مارک بیبی چکت چی بوده شاید دقیق نبوده 

بی بی چک منفی شده شک نکن بارداری نیستی خودم این راه رفتم که بهت میگم ..به زودی ام پریور میشی .ووفعلا چون اقدامی هستی جلو عقب مینداری پریودی رو 

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡

بچه ها منم عفونت داشتم رفتم دکتر قرص مصرف میکنم ....قرار بود ۳۰ پریود بشم هنو ۱۱ روز گذشته نشدم....آیا بخاطر عفونت یا قرص ها؟....یا امکان داره حامله باشم؟مامان های باتجربه راهنمایی کنید

خدایا شکرت