2777
2789
عنوان

ریزش مو ارثی یعنی چی؟

2794 بازدید | 30 پست

من از ۱۴ سالگی موهام میریزه خیلی شدید جوری ک الان ۲۰ سالمه هیچ مویی رو سرم نیست سفیدی تمام کف سرم مشخص، ازمایش کامل دکتر واسم نوشت دادم هیچ مشکلی نداشتم، تنها چیزی ک میمونه بگم ریزش مو ارثی هست الان من موهای بابام و داداش اندازه ی جنگل هست با اینکه بابام سن اش بالا هست ماشالله هنوز مثل ی جوون ۲۰ ساله مو داره اما ۳ تا از عمو هام کچل هستن با ۳ تا از دایی هام اما عمه و خاله هام و مادرم و مادربزرگام نه الان یعنی منم ب عمو و دایی ام رفتم

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

اما دختر خاله هام دختر دایی و دختر عمه و دختر عموم هیچکدوم ریزش مو ندارن فقط من بدبخت اینطوریم گاهی میگم نکنه سرطان دارم خبر ندارم دام شدیدا ب حال خودم میسوزه

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

DHT چند بود؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دایی خیلی مهمه از همه مهمتر دایی هست

چطور دختر خاله ام ریزش مو نداره یا دختر خودش 

بلی به اونا رفتی

این وسط فقط من بدبخت باید ب اونا میرفتم🥲

اما دختر خاله هام دختر دایی و دختر عمه و دختر عموم هیچکدوم ریزش مو ندارن فقط من بدبخت اینطوریم گاهی ...

دختر خوب کسی که از دورجونت سرژان که موهاش نمیریزه وقتی شیمی درمانی میکنن موهاشون بخاطر اون مواد میریزه ومتاسفانه ژنتیکه دیگه ممکنه تو تا از ۷ نسل قبل ارث ببری

نه اگ مادرت موهاش خوبه پس مشکل یه جا دیگست

من مادرم و مادربزرگام و عمه هام کم موین منم بشون رفتم😔

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
DHT چند بود؟

چ ازمایشی هست؟ من زیاد سردر نمیارم دکتر پوست و مو واسم نوشت چکاب کامل گفت هیچ مشکلی نداری 

دختر خوب کسی که از دورجونت سرژان که موهاش نمیریزه وقتی شیمی درمانی میکنن موهاشون بخاطر اون مواد میری ...

دکتر بهم فیناستراید داد از بس گفتن عوارض داره نخوردم ترسیدم،من بدبخت فقط مریضی و هیکل و پوست و مو داغون از فامیل ب ارث بردم

چ ازمایشی هست؟ من زیاد سردر نمیارم دکتر پوست و مو واسم نوشت چکاب کامل گفت هیچ مشکلی نداری

هورمونی که درواقع عامل ریزش مو ارثیه

مزو با دوتاستراید برای ریزش مو ارثی موثره 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه اگ مادرت موهاش خوبه پس مشکل یه جا دیگست من مادرم و مادربزرگام و عمه هام کم موین منم بشون رفتم😔

نمیدونم مادرم ۴۳ سالشه موهاش از من بیشتره من بچگیم خیلی موهام پرپشت بود تا ۱۴ سالگی اما از اون موقع خیلی میریزه دیگه مویی ندارم

دلیل نمیشه که کی دایی اش کچل باشه حتما حتما اونم موهاش بریزه روی بعضیا اثر میذا ...

خدا تو هیچی بهم شانس نداد بعد میگن ناشکری هم نکنید🥲🥲🥲