الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
نه اصن دوست ندارم ب گذشته برگردم ب هیچ عنوان فقط بره جلو ببینم چ خبره
واقعا، منم حس ناتوانی بچگی رو دوست ندارم، این که باید همش ببینی دیگران چه تصمیمی میگرن
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!
و با همین تجربه برگردیم و از وجود پدری ک دیگه نیست لذت ببرم . پدری ک پا به پای من میامد مدرسه . شبایی ک برای پایان نامه بیدار بودم برام چای میریخت . از سر کار برمیگشتم میگفت خسته نباشی بابا . بچه هام به دنیا اومدن تو بزرگ کردنشون کمکم میکرد به دخترم حافظ و مولانا یاد داد و وقتی رفت بهم ثابت شد چه فرشته ای از دست دادم . کاش فقط ی روز برگردم و دوباره عطر تنش رو حس کنم