2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خراب شد..کمک میخوام

253 بازدید | 17 پست

چندوقت پیش متوجه شدم شوهرم سیگار میکشه یواشکی توی حیاط بوی سیگار میومد خودشم همینطور داشبور توی داشبور ماشین نگه میداشت وقتی یهش گفتم خجالت کشید و مثلا قول داد ک نره سمتش و اینا.خلاصه گذشت دوباره متوجه شدم اینبار جاشونو عوض کرده بود بهش ک گفتم زیر بار نمیرفت و گف دادی تهمت میزنی و وقتی جاشونو نشونش دادم گف مال قبلا هست درصورتی ک نبود..حالا ی مدته میبینم در حد ۵ تا ده دقه میره بیرون و میاد حالا فهمیدم کجا نگهشون میداره نمیدونم بروش بیارم یا نه ولش کنم..ولی خیلی غصه میخورم.میترسم اینبارم بگم دیگه روش خیلی باز بشه علنا بکشه چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا خب بکشه،چی میشه؟

چرا سر چیزی که با منطق میشه حلش کرذ میخوای دعوا درست کنی؟تازه اینطوری بیشتر لج میکنه مردا موجودات خیلی عجیبین

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

بزار در حد همون سیگار بترسه 

نگو که فهمیدی

فقط بهش بگو اگه بفهمم سیگار میکشی و .. فلان میکنم و ....

ولی هیچوقت به روش نیار که فهمیدی 

اگه بفهمه و ... روش باز میشه و ...

در حد سیگار بترسه بهتره 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹