2777
2789

خانوما بیزحمت ی سوپ سیرکننده زیاد بگید

یا هر غذایی ک تو رژیم میخورید و عجیب سیر میشدید بگید بیزحمت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ماهی خیلی سیرمیشم حتی اگه نون وبرنج نخورم  برای سیرشدن پروتیین مثه ماهی وسینه مرغ پلوبیا ...

اینا گرونن عزیز

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

سوپ جو

چ جور سوپی. من سوپ داشته باشم ۲تا کاسه ابگوشت خوری پر باید بخورم

خوراک لوبیا  عدسی  سوپ جو

عزیز بازم‌میگی . اینقدر گرسنه میشم ک نمیدونی

ته نداره این شکم

یا چی بخورم اشتهام کم شه

اره بجز این چی خوبه

عزیزم سالاد درست کن .. کرفس ..هویج ..گل کلم .. بروکلی .. و به سالاد لوبیا چیتی پخته یا لوبیا سفید پخته یا نخود اضافه کن ..‌ 

در کنارش میتونی یه تکه فیله مرغ آب پز هم بزاری با آبلیمو .‌  

لبنیات هم خیلی خوبه در اینجور مواقع و به سرعت کاهش وزن اضافه میکنه .. ماست و کدو و کمی سیر . 

املت گل کلم 

املت قارچ 

عزیزم سالاد درست کن .. کرفس ..هویج ..گل کلم .. بروکلی .. و به سالاد لوبیا چیتی پخته یا لوبیا سفید پخ ...

ممنونم بزرگوار. عزیز اون قسمت لبنیات رو متوجه نشدم چی گفتین.

عزیز بازم‌میگی . اینقدر گرسنه میشم ک نمیدونی ته نداره این شکم یا چی بخورم اشتهام کم شه

خوب نیاید سیر بشی 

اگر قراره سیر سیر بشی که اسمش رژیم نیست دیگه 

غذات اروم اروم بخور مثلا یه بشقاب سوپ لقمه لقمه بخور طولااانی 

قبل غذات حتماااا ۱تا۲لیوان اب بخور حجم معده ات پر میشه 

سالاد خوبه ولی با غذا نخور قبل غذا یه بشقاب پر کاهو کلم خیلر گوجه هویج هرچی دوست داری بکش فقط بدون سس بخور بعدش غذا بخور معده ات پر میشه 

هویج خوبه اروم اروم میخوری زمان زیادی میبره ولع خوردنت کم میکنه اما هویج رنده شده نه هویج گاز بزن تا خوردنش زمان ببره 

سیب زمینی کوچک یدونه با دوتا تخم مرغ ابپز یکمی سالاد هم همراهش بخور من بدون نان میخورم 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃