خانم_گیلاسی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 2363 عنوان چطوری اعتماد به نفس بچه مون رو افزایش بدیم🥲 64 بازدید | 5 پست باید چیکار کنیم؟🥲 یک روزی، من و دریا، غروب و تنهایی... دیروز | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غرق_در_نیل عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 2509 صفات خوبش رو مدام تکرار کناگر اشتباه کرد فقط همون کار اشتباه رو تذکر بده توهین نکن بهش کار بده در حد توان و عقلش غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 8047 تعریف و تمجید سرکوفت نزدن و توهین نکردن و سبک نشمردن بچه و اهمیت دادن بهش. جلوی بقیه دعوا نکردنش. با پیشوند اقا و خانم صداش کردن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39802 ازش تعریف کن .توی جمع دعواش نکن تشویقش کن اگه نقاشی میکشه حتی اگه بدهم بودبگومن میدونم تویه روبهترین نقاش دنیامیشی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خانم_گیلاسی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 2363 چند سالشه؟ ۳ سال و نیم یک روزی، من و دریا، غروب و تنهایی...